یکی از نمونه های روش اموزشی اکتشافی که ادمین انجمن بیان کرد و خیلی کاربرد داره و این آموزش مبتنی بر پروژه هم مرتبط با اون هست واینکه این محیط برای همون روش طراحی شده که به خاطر اینکه شکاف دانش و یا ماندن در مسیر درست اهداف پیش تعیین شده ،صورت نگیره ادمین ناظر براینه و سریع هم عمل میکنه نمیونم از الگوریتم های ترکیبی عصبی و…استفاده شده ولی واقعا عکس اعمل قابل قبولی داره
میشه بیشتر برامون مثال بزنید؟
سلام وقت بخیر بله مثال هایی زیادی میشه زد در واقع هدف این یادگیری تنها تئوری نیست بلکه یک خرجی قابل ارائه که همرا با چالش توسط یادگیرنده با مهارت هایی مثل حل مساله ،یادگیری انجام میشود بعپه عنوان مثال طراحی یک بازی توسط دانش آموزان با کد زدن که نکات مهم این روش : میشه به پروژه که واقعی و کاملا ملموس و همچنین اینکه قابل مصرف می باشد پس باعث انگیزه یادگیری تقویت شده نیز خواهد بود وهمچنین بازخوردهایی که از معلم و هم تیمی های خوددریافت میکنند تا در مسیر بمانند و ارزیابی هایی که ملموس برای خودیادگیرنده میباشد
من یکی از متغیرهای پایاننامه ارشدم همین حل مسئلع بوده که شما میفرمایید جناب رحیمی
واقعا طی روند دیدیم که دانشآموزان هرچقدر بیشتر با مسئله درگیر میشوند، بیشتر میآموزند و بیشتر آموزش در ذهنشون ماندگار میشه
اما چالش اصلی برای ما همیشه تبدیل فرآیند آموزش به یک مسیر اکتشاف گونه و پروژهای بوده…
سلام بله کاملا درست از مشکلات این روش همین مسائلی هست که میفرمایید اینکه برنامه ریزی برای رسیدن به نتیجه مطلوب و نمود تلاش بصورت محصول کاملا عینی وملموس مشخص هست که هم هزینه وهم زمان زیادی خواهد طلبید .
سلام با وجود اینکه افتخار خوندن مقاله تون رو نداشتم ولی طبق پارامترهای تعریفی و استفاده از توابع عدم قطعیت احساس میکنم که مقاله بسیار کاربردی و زیبایی باشه انشالله همیشه موفق و سرافراز در تمام امورات من جمله علم که سر آمد بقیه باشید.
چهارشنبه ۳۰ مهر ساعت ۱۰ونیم دفاع دارم با اجازه تون.
بعدش میتونم پایاننامه ام رو در اختیار عزیزان قرار بدم :)
زنده باشید آرزوی موفقیت میکنم و انشالله جلسه دفاع عالی خواهید داشت . ![]()
خیلی ممنونم…
![]()