قشنگ ترین جمله ای که به عنوان یه معلم شنیدید چی بود ؟
معلم در زندگی شاگردانش و شاگردانِ شاگردانش امتداد پیدا میکنه…
خانوم خودمون میخواستیم یاد بگیریم نشد! شما اومدید یهو شد :)
شما باعث شدین من به خودم باور داشته باشم
اون زمانی که با کودکان پیش از دبستان کار میکردم
یه دختر کوچولو بود به اسم رونیکا
بهم گفت : خیلی دختر خوبی بودی ![]()
![]()
![]()
اینم کاردستیش و اصل ماجراست:
در نشست خبری سومین دوره جایزه معلم آقای دکتر امانی جمله ای از یک کتاب قدیمی گفتند که اسمش خاطرم نیست:
پیشروترین جامعه، جامعهایست که در آن بهترین فرزندان خود را برای تربیت دیگر فرزندان میگمارند.
یه مدت من تو روستا ریاضی درس می دادم
گفتم موقع حل تمرین یا پرسش ،همه ساکت فقط نگاه میکردند
واقعا من ناراحت میشدم که چرا من هرروشی استفاده میکنم بچه ها تغییری در حتی نحوه نگاه کردنشون که مثلا سری تکون بدن به معنی اینکه گفته های منو تصدیق کنن یا نه رد کنن ،ایجاد نمیشه و چرا بامن همراهی نمیکنن منی که از مطالب کتاب اضافه تر میگم و واقعا به این که مشکل من نیستم باور داشتم
تا یه روزی یکی از اولیا اومد در کلاس رو باز کرد و رفت ردیف آخر دست پسرشو گرفت و به کردی بد و بیراه که چرا اومدی تو کلاس این آدم که بلد نیست مثل یه آدم حرف بزنه ببینیم دردش چیه؟
بعد هم گفت چون تو کلیدهارو آوردی ما پشت در موندیم
اونموقع بود که فهمیدم اشکال از منه این بچه ها فارسی رو خیلی کم متوجه می شن یا لهجه فارسی منو که به نظر خودم بی عیب بود متوجه نمیشن وواقعا احساس کردم که خیلی معلم بد و ناآگاهی هستم الان هم اینو آویزه گوشم کردم که اغلب اشکال از منه ،خلاصه
جلسه بعد همین که رسیدم با کردی احوال پرسی کردم
رفتم دفتر دیدم همه داد میزنند از خودمونه
اسممو میگفتن
میگفتن اعجم - یعنی به غیر کرد- نیست و از خودمونه
.
.
.
همون کلاس بیشترین قبولی رو توخرداد سوم راهنمایی که نهایی هم بود داشت.
الان هروقت میشنوم یکی به کردی بهم میگه از خودمونه قند تو دلم آب میشه
والا خییلیی حرفا از زبون شیرین بچه ها شنیدم که قند تو دلم آب شده
اما بیشترین واکنش بچه ها ، به لباس ها و مقنعه های رنگیم است که چقدر خوشگل شدی یا چقدر بهتون میاد.
ما کاملا زیر ذره بین بچه ها هستیم😇
منم همیشه رنگی میپوشم ![]()
یادمه یه بار از دانشگاه با مقنعه و مانتوی مشکی وارد کلاس شدم
دیدم یه جو سنگییییینی برقراره!
نیم وجبی ها داشتند با زبان اشاره با هم حرف میزدند مثلا
آخر یکیشون طاقت نیاورد یهو بلللللند گفت: خدا بیامرزه ![]()
میشه سال بعد هم اینجا باشید
![]()
حالا موندی یا نشد دادا؟
سلام اگه عمری باقی بود چرا که نه؟ چرا یه جو خیلی صمیمی به قول سرکار خانوم گلپا بدون هیچ رنکینگ و هیچ لیبلی ،همه تو یک ردیف افقی بدون هیچ نگرانی که حرف من به فلان مافوقم برداشت نادرست نده و…مشخصا بهترین و بی آلایش ترین جو همکاران واساتید بزرگوار رو را غنیمت میدونیم.