سلام شبتون به خیر.همه ادارات تمام مناطق در طول سال تحصیلی از طریق اتوماسیون از مدارس درخواست می کنند اگر موردی هست اطلاع بدند تا خود اداره پیگیری کنه.می تونید از مدیر مدرسه راهنمایی بخواهید.در تمام ادارات واحد مشاوره وجود داره که کاملا محرمانه پیگیری می کنند.و این که طرح غربالگری هست که هر ساله اجرا میشه یک سری پرسشنامه برای بچه هاست که معلم پایه مربوطه پاسخ می دهد و اداره پیگیری می کنه.امسال پایه های سوم پنجم و ششم در ابتدایی انجام شد
از طریق اتوماسیون انجام نمیشه.باید وارد مای مدیو بشید بعد قسمت نماد
البته قبلش مدیر باید شما رو به عنوان مشاور یا رابط مشاور تو از طریق مای مدیو خودش انتخاب کرده باشه
راستش من تجربه زیادی ندارم اما اگر جای شما بودم نگاه میکردم ببینم این اختلالی که میفرمایید تشخیص دادید روی کلاس خودتون تاثیر گذاشته یا نه!
اگر تاثیر گذاشته، تاثیرش رو طی یک جلسه با مسئول مدرسه در این موارد درمیون بذارید
((بعضی مدرسه ها مشاور دارن
بعضی وقتا مدیر این مسئولیت رو برعهده میگیره
تو مدرسه خود ما یکی از معاونان هستند که خانم همراه تری اند))
بعد توی مکالمه یه جوری حرفها رو مدیریت کنید که مستقیم نگید مشکل رو ولی اون فرد خودش به این نتیجه برسه و خودش اینو به زبون بیاره!
حالا اونوقت وقتشه که از تجربیات همکار و راه حل های پیشنهادیش که قبلا تو مدرسه جواب داده استفاده کنید
من مورد مشابه برام پیش اومد
معاونمون گفت مثلا رابطه مادر این دانش آموز با مدیر بهتر از همه است بنابراین ایشون مطرحش کردند
البته خودم فکر میکنم چون معلم جوونی بودم صلاح دونستند که وارد عمل نشم!