به نظرتون کدوم یکی از رشته های آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو شرکت کنم شانس قبولیش بیشتره؟
دبستان رو خودم دوست دارم اما دبیرستان یگن میشه ۲ روز ستونی برداشت و تمام. درسته؟
به نظرتون کدوم یکی از رشته های آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو شرکت کنم شانس قبولیش بیشتره؟
دبستان رو خودم دوست دارم اما دبیرستان یگن میشه ۲ روز ستونی برداشت و تمام. درسته؟
فکر میکنم رشتههایی که میپذیرند متفاوت باشه!
دبستان تعطیلیاش بیشتره
باید نگاه کنی ببینی برای دبیرستان رشته ای ک خوندی لیسانس میخواد یا ارشد مثلا رشته ما حتما باید ارشد داشته باشیم تا بتونیم دبیری شرکت کنیم البته با لیسانس برای معارف میتونستیم بریم
ببخشید اگر شخصی نیست میشه بفرمایید شما رشته تون چیه؟
یعنی میخوام بدونم به تربیت نزدیکه یا نیست
مثلا ممکنه روانشناسی عمومی بخونی، بعد کارشناسی معارف رو برای آزمون استخدامی بپذیرند اما تو رو نه؟
یا مثلا ریاضیات محض!
ببخشید هرسال متفاوته یا اگر دفترچه آزمون استخدامی پارسال رو هم بخونم میتونم متوجه شم؟
اگر تغییری ایجاد بشه تو ظرفیت ها و اضافه شدند رشته هاس گفتن ک تا اواخر اردیبهشت دفترچه میاد میخواین صبرکنید اون موقع مال امسال رو مطالعه کنید اینجوری بهتره و خیالتون هم راحت میشه
خیلی ممنونم
بله از چهارشنبه هر روز منتظریم دفترچه بیاد!
نمیاد که نمیاد
خواهش میکنم
متاسفانه نزدیک به ده روزه که گفتن میاد اما خب خبری از دفترچه نیس
من کارشناسیم علوم تربیتی بوده الانم دارم برنامه ریزی آموزشی میخونم برای رشته روانشناسی دبیری هم استخدام میکنن بستگی داره تو دفترچه لیسانس زده باشه یا کارشناسی
مرسی!
دفترچه اومد؟
جوری که من شنیدم و خوندم برای رشته های دبیری جذب نهایت سه چهارنفره!
پس رقابت خیلی سخت تره!
شاید فکر کنید متاهلند و بچه دار و درگیر زندگی خودشونن پس زیاد رقبای سرسخت و جدی ای ندارید اما خواهرانه بگم اصلا اینطور نیست. برعکس! آزمون استخدامی آموزش و پرورش عموما همه مجدانه درس میخونن و اختلاف بین قبول شده و نشده خیلی کمه!
البته هنرآموزی هم همینطوره گویا اما من خیلی باهاشون در ارتباط نبودم…