سلام!
در نظر داشتیم لیستی از موسیقیهای بیکلام مناسب کلاس درس را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.
به نظر شما این قبیل محتواها در کدام قسمت از مسیر معلمی ابزار کارآمدتریست؟!
قطعه گول نیشان - هنر استاد کیهان کلهر - ۹دقیقه و ۱۹ثانیه:
قطعه تنهایی – هنر احسان مطوری - ۲دقیقه ۱۸ثانیه
قطعه کولی در باد - هنر سهراب پورناظری - ۹دقیقه و ۳۶ ثانیه:
قطعه یکی از ما دو نفر - هنر کارن همایونفر - ۳دقیقه و ۴۶ثانیه:
قطعه چکاد – هنر استاد پرویز مشکاتیان - ۱۰دقیقه و ۱۳ثانیه
قطعه بنمای رخ - شهرام ناطری - ۲دقیقه و ۲۶ثانیه
قطعه غم جهان گذران - استاد غلامحسین بنان - ۹دقیقه و ۴۱ثانیه
سلام!ْ
خیلی ممنونم!
چقدر قطعه آخر (غم جهان گذران استاد بنان) به درد کلاس اولیها و به طور کلی دبستانیها میخورد!
فکر نمیکردم تو موسیقی سنتی هم بتونم موسیقی پیدا کنم که به مذاق بچههای این دوره و زمونه خوش بیاد!
دست شما درد نکنه که دیدم رو عوض کردید
عزیزم فکر کنم منظورشون این بود که وقتی تو هر گروه به صورت مجزا دانشاموزان در حال بحث و بررسی هستند، ممکنه صدای گروههای دیگه از عوامل حواسپرتی بچهها بشه. برا همین با یک صدای آرامبخش جلوی پخش صداهای گیجکننده رو میگیریم
موسیقی بی کلام غوغاست و در کلاس آرامش را به هدیه میدهد
چه آرام بچهها به کار خود ادامه می دهند
به ویژه باران از استاد ناصر چشم آدز
سپاس از موسیقی های بی کلام
بسیار زیبا و جذابند
سلام آقای علیپور
خیلی ممنون
واقعا جالب شد!
هرگز فکر نمیکردم رو پسرها هم جواب بده…
عموما از استفاده این ابزارهای آموزشی تو کلاسهای پرشیطنت برام تجربه ناامیدکنندهای بوته
میشه بفرمایید بیشتر در چه موقعیتهای استفاده میکنید؟
بارگذاری: Naser ChashmAzar - Barane Eshghe (320) (1) (1).mp3…
درود
شبتون آرام
جناب بیگدلی عزیز
من در کلاس درس پس از تدریس بچه ها مشغول حل یا مرور درس که میشوند با موسیقی بی کلام آرام که پخش میشود آرام و بدون صدا هرکس کار خودش را میکند اما زیر چشمی معلم را نگاه می کنند و وقتی معلم را غرق در موسیقی می بینند با او همراه می شوند
در درس انشا یا نگارش یا فارسی که شعر هم وجود دارد هنگام روخوانی یا روان خوانی زیر صدا براشون میگذارم چنان با حس و دوق گوش میدهند و سعی در سبقت در این خوانش احساسی دارند
دیگر همکاران هم این ایده را در کلاس پسرانه پیاده کردند و چنان دوق کردند که با آب و تاب برایم بیان می کردند که دیگران هم به وجد می آمدند
سپاس از توجه شما