جواد رحیمی هستم ۲۵ سال سابقه
۲۱ سال ریاضی و دویا سه ساله کامپیوتر و شبکه
همه مطالب رو عزیزان لطف کردن بیان نمودن و به حق عالی هستند
اصلا هر کسی تو این راه قدم بزاره نمیتونه چیری به غیرنور و پاکی رو همراهش ببره
همه معلمان این خطه رتبه بی نهایت مثبت هستند فقط این هم یه زنگ خطری:collision: باشه آیا خدای نکرده فردا، پس فردا و یا ده سال دیگه مثلا جنگ یا بیماری شبیه کرونا بیاد ما آماده ایم؟
شاد رو میتونم برای روز مبادا نگه داریم یا نه؟
واقعا باید یک کار اساسی کرد. یعنی تمام وزارت آموزش و پرورش نمیتونن پلتفرمی شبیه دانشگاه مجازی راه اندازی کنن؟
یکم که به اون دوازده روز جنگ برمیگردیم به این نتیجه که اغلب محدودیت باعث نو آوری میشه میرسیم.
خودم الان داشتم به اینکه میشه یک پلتفرم داخلی که بسترش هم قرار نیست حتما اینترنت باشه برای روز مبادایی که حتما خواهد رسید و واقعا بهش نیاز پیدا میکنیم فکر میکردم
البته شاید با ما شروع بشه.
مسلما ادامه خواهد داشت.
چطور میشه دستگاههای متولی امر رو به فراهم کردن زیرساختها و … واداشت؟
میشه عملی کرد یا فقط در حد یک قول نامزد شورای شهر خواهد بود؟
منی که کاره ای نیستم…
چطور میتونم از اونهایی که اختیار تام دارن چیزی رو که شاید دلشون نخواد بدن بخوام؟
به کی و از کجا باید خواهش بکنم؟
اگر همدل هستید از شنیدن حتی تمام نقدها هم استقبال میکنم چون موجب یادگیری من میشه.
من داشتم مینوشتم و یه بزرگواری تک تک نوشته های منو داشته بادتاخیر زمانی بسیار کم شاید دوماه یا سه ماه ارایه میداده
مدیریت آموزش و پرورش،محل خدمت بنده منو با بیست شش سال فرستادن دوردسترین روستاها و من هم چون حدود یک ساعت ونیم و توزمستون دویاسه ساعت تو راه بودم از مقطع دکتری انصراف دادم و یکی دیگه موفق شد ،البته من نقشی تو دانشگاه رفتنشون نداشتم ولی زحمات من رو به اسم خودشون ثبت کردن چون تهران بودند و تا من بخوام از روستایی که باید بیتوته کرد برگردم به نظرم تو یه دنیایی که قوانین دقیقا برعکس هستند حق ایشون بوده نه من
سلام عذرخواهی میکنم من با نحوه کار سامانه آشنا نیستم مثل اینکه سرکار خانوم مریم که فقط همین رو یادم مونده از بنده سوال پرسیدید وبه خاطر تاخیر خیلی از شما که استاد و بزرگوار هستید عذرخواهی میکنم.اول بحث عرض بکنم که بنده هم با LMSآشنایی جزئی دارم و برای خودش یک ساحت فراخ و عظیمی هست ولی چون در LMS اونی که سخت میکنه بحث AUTOMATION هست و لی در این آموزشی که مد نظر ماهست ما نمیخوام حالت اتوماتیک باشه بلکه بهتر اینه که منیوال باهاش کارکنم اگر به این صورت باشه بسیار راحت و شبیه به تولید محتوا خواهد بود ضعف مهم این روش فقط در NON-INTERACTIVE بودنشون هست که اون هم میشه بااستفاده از اپلت ها و یگروشها دیگه رفعش کرد.ولی اینکه چطوری چه مواقعی و جرئیات ریزش منتظر اظهار نظر سایر صاحب نظر های بزرگوار وهمچنین خود شما نیز هستیم .
سلااااام!
ایده تون خیلیییی خفن بود!
من رفتم تو هوش مصنوعی سرچ کردم اینا رو اورد
اگه میخوای بین چند معلم در یک منطقه کوچک (مدرسه، محله) ارتباط باشه → Mesh یا وایفای محلی عالیه.
اگه گستره جغرافیایی بزرگتره (مثلاً یک شهر یا شهرستان) → باید بری سمت LoRa یا دکل GSM محلی.
اگه میخوای ساختاری مثل «پلتفرم» باشه، بهترین راه اینه:
یه سرور داخلی + وایفای راه بندازی، مثل یه اینترنت کوچک (Intranet) → همه وصل شن و از اپ/وب مخصوص استفاده کنن.
فکر کنم خوبه در این زمینه ها اطلاعات جمع کنیم تا بعد ها شاید به درد بخوره.
از اونجایی که تو پیام بعدی من دیدم گفتید خیلی کار با اینجا رو بلد نیستید یه پیشنهاد تمرینی دارم (گویا از خوی معلمی بر اومده. من خیلی کوچیتر از شمام حمل بر بی ادبی نشه! خیلی چیزها من یاد میگیرم ازتون)
یه موضوع جدید در این باره بنویسید!
اگر نت نباشه و کلاس حضوری هم نباشه چکارایی میشه کرد؟(مثلا…)
چجوری این کارو بکنید؟
از همینجا که هستید، بزنید رو اون علامت سه خط بالای صفحه:
سلام آقای رحیمی
حرف شما حقه
یادمه کتابی میخوندم
توش نوشته بود لزوما تغییرات از بالا به پایین (یعنی اونایی که اختیار تام دارن به عموم) صورت نمیگیره
صحبتهای خانم میرهادی رو هم درباره نحوه مدیریت مدرسهشون بخوایم بررسی کنیم ایشون میگن این قیف رو برعکس کردن تا خود بچهها تصمیم بگیرن…
ما هم باید تا میتونیم تغییر رو از خودمون شروع کنیم
من الان در موضوع دیگری دیدم که شما از تلتکس تلوزیون گفته بودید
واقعا خلاقیت به جایی بود!
امیدوارم استقبال بشه…
ما ایده هامونو میدیم و اینجا تو انجمن معلم جمع میکنیم… امیدواریم به ثمر بشینه
سلام من یه درخواست به همراه اول دادم از طرف انجمن که درصورت امکان اساتید محترم اکادمی همراه اول که اساتید خیلی سطح بالایی هم هستند و اکثرا هیات علمی دانشگاههایی مثل تربیت مدرس و شریف و این رده دانشگاهها هستند ،از ایده مون حمایت علمی بکنند تا اگر خدا بخواد به نتیجه برسونیم و یادم رفت لینک رو تو انجمن به اشتراک بزارم با عرض معذرت ،فعلا جوابی ندادن
سلام وقت بخیر وخدا قوت ،شما اسنادید بنده فقط خدمتتون درس پس میدم چیز مشکلی نیست اتفاقا خیلی هم ساده است یکی دونفر ازهمکاران زیر لینک پروپوزال فرموده بودند دقیق به همون صورت خواهد شد فقط احتمالا بنده باید استارت کار بزنم که متاسفانه با مدیریت منطقه درگیرم ووقت نمیکنم اگر شما استاد بزرگوار ویا سایر عزیزان فرصت داشته باشید باید اولا تاییدیه های لازم و ملزومات والیته قبل از همه پلن پروژه که درچه حدی قرار اجرا بشه بقول همکار بروزاندیشمون بصورت MAN. OR CAN و..اجرابشه
سلام ممنون دستتون درد نکنه طرح بکریه تا حالا کار نشده خیلی ها راغب شدن پیام دادن منم گفتم که تنها من نیستم اعضا محترم انجمن معلم هم هستند باید تصمیم همه باشه چون کارش راحته و کم هزینه و جزو چند گزینه عالی هست والله چی عرض کنم از شانس منه که دست یک سری مسوول بی تعهد گیر کردم من هنر آموز کامپیوترم شهریور برای من ابلاغ زدن که دوتا از دورترین روستاها رو به اجبار باید بری و ریاضی متوسطه اول تدریس کنی هرچقدر هم میگم نیروی تخصصی ریاضی رو لازم دارند دانش آموزا چه گناهی کردند هر کسی تخصص خودش رو میتونه راحت کار کنه فعلا که اونا سواره هستند و من پیاده
سلام وقت بخیر ،این پروژه رو فقط تو انجمن باهمکاران و اساتید بزرگواری مثل شما مطرح کردم و بازخورد و اطلاعات مفید شما عزیزان موجب طرح این ایده شده بقیه دوستان خارج از انجمن اطلاعی از این موضوع ندارن ولی بعضی هاشون که خبر دارشده بودند خواستار مشارکت و حتی خرید این ایده به اسم خودشون بودند که موفق نشدن