امکان استفاده از تلتکست برای انتقال دیتا در شرایط بحرانی وجنگی

سلام تلتکست رو اغلب باهاش آشنایی داریم و نیاز به بستر وامکانات خاصی نداره ،آیا امکان استفاده از تلتکست در شرایط بحرانی و جنگی وجود داره وبطور می‌توان این کار را انجام داد

3 پسندیده

سلام خدمت همه همکاران عزیز
این تلتکست واقعا قابل اجراست و احتمالا همون چیزی باشه که دنبالشیم
این ایده نه اقتباسی نه استفاده شده و… بلکه یک ایده بکره و جای کار خیلی زیاد داره
امیدوارم شما هم اگر مشتاق بودید نظراتتون رو بفرمایید و اینکه من صاحب این ایده نیستم بلکه همه اعضا صاحب این ایده هستند. چون اگر همکار محترم دهه هشتادی و باقی همکاران نظرات سازنده خودشون رو عنوان نمی‌کردند فکر کردن به همچین ایده ای غیرممکن بود
من همون طوری که همکار محترممون راهنمایی کرده بودند یک موضوع جدید ایجاد کردم و نمیدونم زیر مجموعه چه عنوانی هست و برای من اهمیت نداره
درسته ِآموزش و پرورش داره معلم هاشو یک طوری بار میاره که از بقیه برای خودشون نردبون درست کنن ولی من ۲۵ سال دارم از نردبون خودم استفاده میکنم
چه اشکالی داره یکی یک پله رو با از نردبون من بالا بره؟ چیزی از انسانیت من کم نمیشه
پس زیاد تولید کننده و بند حصارهایی که برامون ساختن نباشیم راحت زندگی کنیم
همه بزرگانی که مثلا به عنوان دانشمند سال برگزیده شدن اغلب جایزه شون رو به جایی که دلشون خواسته بخشیدن
چه بسا ماهم به این حد از انسانیت رسیده باشیم چون همه ما داریم به یک سمت حرکت می‌کنیم پس خیلی قشنگ تر میشه دست همدیگه رو هم اگر سر خوردیم بگیریم و این حس خیلی بالاتر از مقام به انسان عزت نفس میده .

3 پسندیده

سلام
وقتتون بخیرباشه
چجوری این تلتکست رو پیدا کنم تو تلوزیون؟
من تا حالا باهاش آشنایی نداشتم…

همچین چیزیه؟
من سرچ کردم راستش…

2 پسندیده

اینو منظورتونه البته همه تلویزیون ها ندارن ولی بعضی هاشون رو ریموت تلویزیون یه علامت مثل arange تو ورد داره اونو بزنید رو بعضی از شبکه ها ک شبکه خبر میاره

1 پسندیده

ممنونم. بررسی میکنم:)

2 پسندیده

یادش بخیر چقدر تلتکست میخوندیم :slight_smile:
باشگاه پرواز رو یادتونه شما آقای رحیمی؟

2 پسندیده

سلام.
عه منم یک چیزایی از تلتکست یادمه

اما الان هر چی گشتم روی کنترل تلویزیون چیزی پیدا نکردم.
آقای رحیمی دقیق می فرمایید ، به نظرتون در مواقع جنگی چه طوری می توانیم به کار ببریم .
و اینکه چطور روی تلویزیون پیداش کنیم؟

دقیقا ولی عرض کردم در حد یه ایده هست واگه بخواد به یه پلتفرم یا حتی پیام رسان تبدیل بشه خیلی کار میخواد

بله واقعا اون زمان موقعی که فهمیدیم یه همچین چیزی رو شبکه سه احتمالا وجود داره مثل اینکه یه سیاره دیگه مثل زمین پیدا کرده بودیم من یادمه اویل فقط شبکه یک بود اونم نه ۲۴ ساعته از ساعت ۷ یا ۸ عصر شروع میشد تا دوازده یا یازده و مجری خداحافظی میکرد فقط شب های جمعه فیلم سینمایی داشت یکم دیر میشد مثلا نهایت تایک ولی تک تک فیلم ها با تمام صحنه ها توخاطرم مونده الان حدود پنج سالی میشه که تلویزیون نگاه نکردم وبعد از اون ایده که کار برای خودم درست کردم مجبور شدم خیلی کارها بکنم وتازه فهمیدم که بهتر بعد از جنگ بهش فکر کنیم الان چه لزومی داره که اینهمه کار بکنیم و خواست خدا جنگی هم نبود کارمون هیچی میشه !پس چه کاریه!!!..

4 پسندیده

ولی من خیلی نگران جنگ هستم!
شاید باید یه ایده ها و فکرهای حداقلی رو داشته باشیم
تا برای اون زمان کمی آماده باشیم

هنوزم گاهی که موقع خواب صدای هواپیما میشنوم میپرم یهو :melting_face:

2 پسندیده

سلام حق دارید ولی توکل همه مون به خداست رو این موضوع هم کار میکنم ولی چون خیلی این زمینه بکر مونده کار نشده یکم کاررو سخت میکنه مثلا از دیتا بیس های انگلیسی ومعتبر مقاله هایی که با این موضوع مرتبط باشن خیلی کمند ولی فعلا یه مقاله پیدا کردم به زبان فرانسه است مطالب بدرد بخوری داره فعلا همین مطالعات اولیه اش زمان بره البته بیس کار هم همین مطالعات اولیه است اگه خدا بخواد و اساتید محترم هم کمک کنند آخرش یه چیزی میشه ،توکل به خدا

1 پسندیده

دو مقاله در این خصوص:

چگونه می‌توان آموزش را در طول جنگ‌ها حفظ کرد؟: رویکردی یکپارچه برای تضمین حق آموزش - ۲۰۲۴

https://search.informit.org/doi/abs/10.3316/informit.T2024041000014090856799422

آینده‌پژوهی آموزش از راه دور در شرایط جنگی (اوکراین) - ۲۰۲۲

1 پسندیده

مقالات مجله خودمان در این خصوص:

1 پسندیده

سلام خیلی ممنونم لطف کردید هر دوتا مقاله هم عالی هستند تشکر

سلام خیلی ممنون مقاله خوبی مننون که لطف کردید و به اشتراک گذاشتید.

1 پسندیده

شما هم از صحبت‌هاتون بر میاد که خیلی اهل مطالعه باشید
برامون مقاله بذارید یا تو تاپیک معرفی کتاب، کتاب معرفی کنید آقای رحیمی

با عرض سلام خدمت تمام اساتید،همکاران و معلمان دلسوز همانطور که عنایت دارید برای اینکه آموزش رو در شرایط بحرانی مثل جنگ که همه ما شاهد وضعیت اسف بار و ترس و وحشت عمومی بودیم در چنین شرایطی تنها کمکی که برای هموطنان عزیزمان میتوانستیم و میخواستیم انجام بدیم به غیر ازکمک های اولیه و موارد اورژانسی ،سعی در ادامه دادن روند آموزش و دادن نوعی آگاهی از شرایط موجود نه به تحلیل خود معلم بلکه کمک برای تحلیل درست دانش آموز و تشخیص صحیح خوب از بد و ایستادن دررجناح درست وعدم گمراهی بواسطه برخی از تبلیغات نادست دشمن داشته وداریم فلذا در ادامه این مهم پیشنهادی که دادیم به این صورت بود که اگر بتونیم از پیام رسانی همانند تلتکست که همانطور که اسم آن هم پیداست نوعی متن است که برای تلویزیون ها از طریق مخابره سیگنال امکان پذیر خواهد شد .با توجه به اینکه اگر خدای ناکرده شرایطی همانند جنگ رخ دهد بی شک اغلب رسانه ها و اینترنت قطع خواهند شد و چون تلتکست بسیار کم هزینه و به همراه انتقال سیگنالهای برنامه تلویزیونی چه بصورت آنالوگ و چه بصورت دیجیتال امکان پذیر هست به نظر گزینه هوبی برای شرایط بحران خواهد بود .با توجه به پیگیرهای مکرر اعضا محترم انجمن بنده نیز تمام تلاش خودرا به کمک باقی بزرگواران که بنده نقش شاگردی آنها را دارم انشالله به زودی پروپوزال طرح خدمتتان ارائه میگرد البته به دلیل مشغله کاری بنده و دور بودن محل تدریس تا منزل و تحقیق، احتمالا قدری دیر تر از زمان لازم کار انجام بگیرد .اگر بزگواران و اساتید محترم مطلبی یا تذکری لازم میدانند بنده با تمام وجود در خدمت عزیزان هستم و هرگونه نقد و اشتباه بنده رو متذکر شوند سپاسگذار ایشان خواهم بود.

2 پسندیده

پروپوزال تلتکست خدمت شما

1 پسندیده

پروپوزال استفاده از تلتکست برای آموزش در شرایط جنگی و بحرانی.docx (32.0 کیلوبایت)[poll type=regular results=always public=true chartType=bar]

• خوب است
  • خوب نیست
  • بسیار ضعیف است
  • ضعیف است
    [/poll]
2 پسندیده

سلام وقت بخیر تنها چیزی که میتونم عرض کنم که مطالعه تنها دلخوشی منه ،آقای بیگدلی بزرگوار لینک یه مقاله رو خدمتتون ارسال کردم بدردتون خورد؟