اسلحه یک فرمانده چیست؟ اسلحه یک سرباز چیست؟ اسلحه یک خبرنگار چیست؟ اسلحه یک معلم چیست؟
دشمن آمریکا و اسرائیل به چه بهانه ای با ایران جنگیدند؟ چه کسانی را شهید کردند؟
همه این مطالب نشاندهنده این است که بالاترین اسلحه در برابر دشمنان مذهب و علم و پیشرفت و علم هسته ای است. من معلم پژوهنده فقط با اسلحه علم می توانم با دشمن بجنگم. هر زمان توانستم علم بچه ها را افزایش دهم و تغییر و پیشرفت در بچه ها به وجود آورم آن موقع است که با دشمنان اسلام جنگیده ام. صهیونیست ها به بهانه جنگ هسته ای به کشورمان حمله کردند وآمریکائی ها به آن ها کمک کردند و فرماندهان عالی رتبه و دانشمندان هسته ای و تعدادی از مردم ایران را شهید کنند. و خداراشکر که ایران هم توانست با حمله محکم به مراکز اصلی مهم به اسرائیل ضرر برساند. در این موقعیت خطرناک بعضی ها فرار کردند.جنگ 12 روزه دلهره و ترس را برای بعضی ها فراهم کرد. روزی که اسرائیل به حوالی فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد حمله کرد و همه ترسیده بودند من به فکر تدریس بچه ها بودم. خانواده ام گفتند که حق نداری برای تدریس به بچه ها بروی چون به آن طرف حمله کردنند ولی من وظیفه خودم دانستم که به فکر بچه ها و کمک بچه ها باشم. خانه ما طرف غرب مشهد است و من برای آموزش به بچه ها به طرف شرق مشهد رفتم و تخته بزارم و تدریس کنم. مادر بچه ها وقتی تلاش من برای تدریس بچه ها را دیدند از من تشکر کردند و بچه هایشان را به طرف من فرستادند تا زبان انگلیسی تدریس کنم. راستش من میخواهم بچه های کوچکتر را برنامه نویس کنم (برنامه نویسی اساس دنیای تکنولوژی است و اهمیت یادگیری برنامه نویسی درک بالا و پیشرفت قابل توجه آن ها است) و مدتهاست در این مورد تحقیق و پژوهش کردم. بچه ها چون زبان انگلیسی یاد ندارند از آموزش برنامه نویسی سرباز می زنند و من متوجه شدم باید در آموزش این زبان قدم بزرام. به خاطر همین بچه ها را تشویق یادگیری زبان انگلیسی می کنم. تمام نرم افزارهای کامپیوتر با زبان انگلیسی تدوین شده است. پس باید به بچه ها کمک کنم تا زبان انگلیسی یادبگیرند. در این روزهای سخت جنگ من به فکر آموزش بچه ها بودم. خداراشکر بچه ها و خانواده هایشان از من تشکر کردند. من گروهی در شاد دارم که در آن گروه تدریس را آنلاین قرار می دهم و بچه ها از راه دور آموزش می دهم.
1 پسندیده