حالا که نزدیک مهر و بازگشایی مدرسههاست بیاید یه نو معلم کمتجربه رو نصیحت کنید😍
به عنوان کسی که خودش از سن پایین شروع کرده باید بهت بگم که…
زبان بدننت خیلی مهمه
حتی اگر استرس داری نذار کسی بفهمه
لباسایی بپوش که یه ذره بزرگتر نشونت بدن
و خواهرانه میگم: لازم نیست کسی سن یا سابقه ات رو وقتی کمه! بدونه!!!
حتما توی حرفات از دلایل تخصصی اهدافت بگو و به اولیا، همکارا و مدیران نشون بده که بلدِ کاری!
شاید به نظرت فقط بچهها مهم باشن!
اما با این تفکر باطل زیادی مهربون و خودمونی نشو!
متشکرم که به عنوان یه دهه هشتادی نصیحت پذیری ![]()
صبور باش
تا میتونی داد نزن
واکنشهای سریع نشون نده
به هیچ عنوان اولیا رو به اینکه هر ساعتی پاسخگو باشی عادت نده!
روی مهارتهای بچههات هم کار کن
باور کن لازم نیست کلاست رو همون اول مهر پر از زرق و برق کنی!
تمرکز بچهها رو مختل میکنه…
یه نمای شیک بساز که امکان کاملتر شدن داشته باشه در طول سال
به عنوان یک کهنه سرباز معلمی که ۳ سال دیگه بازنشسته میشه ، به شما افتخار می کنم که جامه ی معلمی رو انتخاب کردید😎
می دونم که توانایی و علاقه اش را داشتید که معلم شدید ![]()
![]()
فقط می خوام نکته ای رو عرض کنم که اگر من اول راه بودم ، خوشحال می شدم از کسی بشنوم:
با بچه ها عشق کن و برای خودت و اونا خاطره سازی کن
درس ها رو ببر تو بطن زندگیشون
همه چیز (مهارت های معلمی ، طرح درس نویسی ، کلاس داری و…) رو از اول اصولی یاد بگیر ، چون سی سال باهاشون کار دارید.
و نکته ی آخرم حتما درباره ی الگوی مدرسه داری رویش مطالعه داشته باش و اگر به دلت نشست در کلاس و مدرسه ات اجراش کن.
ماچ به کلت که معلم شدی ![]()
سلام باتمام احترامی که براتون قائلم تواین زمینه موافق نیستم من به شخصه خیلی وقتها نیاز به نصیحت معلمین جوان فکر و به روز ،دارم وهیچ وقت همچین اجازه ای به خودم نمیدم که جسارت کنم و نصیحت کنم .نه تورو خدا اینطوری نگید.
چققققددرررر وقتی پیاماتونو میخونم به دلم میشینه!
![]()
خیلی باعث خوشحالیه که انجمن معلم انقدر دلی داره ویش میره و آدمای انقدر واقعی داره!
سلام ممنونم ،شما لطف دارید
سلام این پیام رو بعنوان معذرت خواهی قبول بفرمایید من پشت فرمون جواب دادم ومتن شما رو اشتباه گرفتم که از این بابت خیلی شرمندم .شما استاد من هستید هر نصیحتی که بفرمایید با جان ودل قبول میکنم وازتون متشکرم که وقتتون رو برای بهتر کردن معلمی من صرف میکنید وتا عمر دارم مدیونتونم .بازم عذرخواهی میکنم وقت نمیکنم به همین خاطر مسیر خونه تا روستارو که حدود یک ساعت میشه سعی میکنم درخدمتتون باشم وهمچین اشتباهتی اتفاق میافته بازم ببخشید تمام نصیحت های شما چشم و ممنون
نفرمایید
بزرگوارید:folded_hands:
خدا بهتون عمر با عزت بده که برای تدریس به بچه های روستایی آنقدر زحمت رو متحمل می شوید ![]()
در پناه حق باشید ![]()