چطور کلاس با خود همراه سازیم؟

درود واحترام . یکی از مهمترین موارد در هر مدرسه و کلاسی همراه ساختن دانش آموزان با معلم بوده وهست . برای این مهم و رسیدن به شرایط مطلوب یکی از بهترین راهها ایجاد نقطه امن برای دانش آموزان وبستری شاد درعین حال پرازاحترام و مشارکت حداکثریست . بیان واژه های محترمانه و نگاه خوش بینانه به دانش آموزان‌بسیارکاراست بنده براساس تجربه کاری با دانش آموزان هر۳ مقطع خدمتتون عرض میکنم گذشت زمانیکه با ارعاب و خشونت و توهین یا کتک یا خط کش و فریاد معلم ابهت داشته باشه .درحال حاضر رفاقت که همراه با احترام وخط قرمرهاست بهترین روش همراه سازی دانش آموزان خواهد بود. برقراری ارتباط خوب و اینکه همه دانش اموزان در مباحث درگیر و مشارکت بدیم تا حواس اگثریت به شما و درس و کلاس جمع بشه .

2 پسندیده

سلام خانم خلیلی.
از تجربه‌تون درباره کار با همه مقاطع بهمون میگید؟ :heart_eyes:
چی شد که اینجوری شد؟ :sweat_smile:

با شما موافقم خانم خلیلی اما نکته جالبی که همیشه ذهن من رو به خودش درگیر می‌کنه میخوام با شما که تجربه زیادی دارید در میون بذارم تا شاید بتونید راهگشای من باشید:

چرا با این که به نظر روش‌های تدریس و تعامل در بدنه آموزش و پرورش در حال توسعه هستند، کیفیت سواد هی داره کاهشی میشه؟

درود و احترام جناب بیگدلی متاسفانه اهمیت ندادن به آموزش و پرورش به صورت واقعی در قالب کلان در کشور و محترم نبودن بصورت واقعی معلم میتونه یکی از دلایل باشه
چرا اینو میگم؟!
چون ممکنه همین موضوع باعث بشه معلمینی بخاطر شرایط مالی و نداشتن دلخوشی از نظر مالی و معیشت کمتر به تدریس و محیط کلاسشون توجه داشته باشند حتی اگر به تعداد انگشت شمار هم باشند یافت میشه نتیجه در کل دانش آموزان نمود داشته باشه.
یکی دیگر از دلایل وجود موبایل در دست همه دانش آموزان بدون توجه به شرایط سنی و اینکه واقعا نیازه گوشی بدستشون باشه؟!
و وابستگی بسیار اغلب دانش آموزان به گوشی و بازی های رنگارنگش
مورد بعدی بلای جدید خانواده ها که متاسفانه درصد زیادی رو درگیر کرده معضل طلاق

همین ها باعث می‌شوند که نه خودشان توجه به مدرسه و کلاس و درس داشته باشند نه اجازه به دیگران می‌دهند همه ما با این نمونه ها درگیر هستیم
موردهای زیادی هستن ازجمله جذاب نبودن مطالب دروس و نداشتن رنگ‌های جذاب در تصاویر