استفاده از هوش مصنوعی

آیا از هوش مصنوعی در فعالیت‌های آموزشی خود استفاده کرده اید؟ تجربیات خود را به اشتراک بگذارید.

3 پسندیده

سلاااااااااام
ببین من طرح درس دادم بنویسه راستش خیلی خلاقانه ننوشت
شاید باید پرامپت بهتری می‌دادم

اما با بچه‌ها به کمک هوش مصنوعی موسیقی یا تصویر میسازیم…
نقاشی‌هاشون رو به کارتون تبدیل کردم هم دوست داشتند :)

1 پسندیده

سلام!
من این کار که خیلی زیاد شده رو انجام دادم برای یخ شکن اول سال:
عکس بچه‌ها رو در شغل مورد علاقه‌شون گذاشتم.
خیلی دوست داشتند.

پارسال هم برای طراحی سوالات امتحانی کمابیش استفاده می‌کردم و امسال از همونا فعلا دارم استفاده میکنم تا کمی بیشتر بچه ها رو بشناسم

بهترین هوش مصنوعی همون چت جی پی تی خودمونه :sweat_smile:

1 پسندیده

طراحی ارزشیابی‌های هوشمند

با بهره‌گیری از مدل‌های زبانی هوش مصنوعی (نظیر ChatGPT)، بانک سؤالات دروس پایه ششم ابتدایی را تحلیل و بازتولید کردم. سؤالات بر اساس سبک‌های «فرات» و «کارون» دسته‌بندی شدند تا هم تطابق با رویکردهای کیفی–توصیفی داشته باشند و هم برای آزمون الکترونیکی مناسب باشند.

تسهیل فرایند تولید محتوای آموزشی

از ابزار‌های هوش مصنوعی برای تولید خودکار کاربرگه‌های درسی، خلاصه‌سازی متون، و طراحی فایل‌های PDF برای کلاس‌های مجازی استفاده شد. این کار تا ۶۰٪ در زمان آماده‌سازی طرح درس صرفه‌جویی ایجاد کرد.

تحلیل داده‌های ارزشیابی

داده‌های خام عملکرد دانش‌آموزان با کمک مدل‌های تحلیلی هوش مصنوعی بررسی شد تا الگوهای ضعف در مهارت‌های خواندن فهمی و حل مسئله شناسایی گردد؛ سپس برای هر گروه، بازخورد هدفمند ارائه شد.

پروژه‌های تربیتی و فرهنگی هوشمند

در پروژه رسانه‌ای «تجارب تربیتی از هوش مصنوعی برای ویرایش و ساخت ویدئوهای معرفی مدرسه و تولید صدای همزمان استفاده گردید.

آموزش سواد هوش مصنوعی به معلمان و دانش‌آموزان

در کارگاه‌های ضمن خدمت، اصول استفاده ایمن و اخلاقی از ابزارهای هوش مصنوعی بیان شد تا معلمان بتوانند از آن برای تهیه آزمون، پاورپوینت و گزارش‌ کار بهره بگیرند.

:seedling: جمع‌بندی:
هوش مصنوعی در آموزش، اگر با نظارت و هدف‌گذاری درست همراه باشد، به‌جای کاهش نقش معلم، کار او را علمی‌تر، سریع‌تر و دقیق‌تر می‌کند.

1 پسندیده