سلام وقت بخیر
به نظر من مدرسه ایکه مدیر ومعاون بخوان خودشان رو مطرح کنند واز طرف کادر اجرایی حمایت نشوندومعلم هم بی تجربه باشه فاجعه هست خانواده اون معلم رو له میکنند واز طرفی خرف وحدیث هایی که از اولیا مشنوند اوضاع رو بدتر خواهد کرد.
سلام خانم کرمانی
با شما موافق هستم
همونطور که کودک ممکنه از شکاف بین ارتباط پدر و مادر لطمه بخوره
قطعا دانشآموز هم از شکاف بین تیم مدرسه آسیبهای زیادی میبینه
یکیش اینه که افراد غیرمتخصص مثل اولیا افسار مدرسه رو به دست میگیرند
همه باید در مدرسه پشت هم باشیم
البته که به حق و حرفهای…
من یادمه یه معلم ریاضی داشتیم سال یازدهم که بودم
این با معاون مدرسه لج بود
پشت هم پیش بچهها غیبت میکردند
با اینکه معلم خوبی بود… اما واقعا بچهها احترامش رونگه نمیداشتند
به نظرم خودداری و اینکه مشکلات و اختلاف نظری هم اگر در تیم مدرسه وجود دارع کسی با خبر نشه خیلی موثره!
وای که امان از دست اولیا…
به دنبال فرصت اند تا …
به نظرم این متفق القول بودن کادر و همکاران در روش تربیتی خیلی مؤثر است.
و این وقتی ایجاد میشه که جلسات تعاملی و گفتگو بین کادر و مدرسه رقم بخوره
به جز کارگاه های آموزشب جلسات تعاملی در خصوص روش برخورد با اولیا و دانش آموزان خیلی در همسو شدن یک مجموعه مؤثر است
همه جا و در هر محیطی همینطوره
هروقت شکافی بین خود تیم اجرایی ایجاد بشه، باقی سلب اعتماد میکنن و سعی میکنن خودشون افسار کار رو به دست بگیرند عزیزدلم
اولیا جگرگوشههاشون رو به ما میسپرند
ما باید نشون بدیم که حرفه ای هستیم !ْ
تو گارگاه های تعاملی طرح موضوع و پرسش خیلی مهمه
میشه تجربهتون رو در این رابطه با ما به اشتراک بذارید؟ :)
دید اولیا به معلم خیلییی رو شیوه رفتار کودم تاثیر داره!
من همیشه تو جلسه اول سال به اولیا میگم:
حتی اگر از مدرسه و معلم و درس خوندن و… دل خوشی هم ندارید، اجازه ندید فضای امن ذهنی بچهها متشنج بشه!
مدرسه جای یادگرفتن و البته پرورش یافتنه
در هجمه ها و کشمکش های بزرگسالان، کودکان از این موهبت بی نصیب میشن
یک مدرسه همراستا با مدل زندگی خودتون انتخاب کنید
قبل از انتخاب مدرسه همه تحقیقات لازم رو بکنید و بعدش اعتماد
بله خوشحال میشم
ما به جز کارگاه های آموزشی گاهی ساعتی کنار هم جلسات تعاملی برگزار می کنیم و در خصوص چالش های مدرسه و بچه ها و اولیا صحبت می کنیم.
البته این موضوع هم از رویشی ها یاد گرفتیم.
ابتدا موضع چالشی رو مشخص می کنیم (مثلاً ایجاد احساس تعلق به مدرسه در دانش آموزان )
سپس اگر هر کدام محتوای ویدئویی در خصوص موضوع صحبت داریم در گروه مجازی به اشتراک می گذاریم.
روز بعد در خصوص چالش به بحث و گفتگو. می نشینیم.
وضع موجود ، راه کار های عبور از وضع موجود ، چشم اندازی برای وضع مطلوب را بررسی می کنیم .
هر همکار ایده و راهکار میده و خلاصه ای از مباحث روی تابلو نوشته میشه و تا جلسه بعدی روی تابلوست و همکاران مواردی که به نتیجه رسیدیم رو پیاده سازی می کنند .
یواش یواش با انجام این طور جلسات ، افراد با هم همگن می شوند چون موارد اختلاف، به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود ![]()
بعد واقعا همه همکاراتون همراهند خانم یعقوبیان؟
شما بنده ی برگزیده خدایید پس ![]()
نه همه
اکثرا
اما همون تعدادی هم که همراهند روح حاکم مدرسه را می سازند و باعث می شوند بقیه هم همراهی کنند که جا نمانند.