تجربه ی اولین روز کارورزی

سلام دوستان روزتون به خیر باشه . راجب اولین روز کارورزی دوست داشتم که تجربیات مون رو بگیم و از معلم های عزیزی که سابقه شون بیشتر هست نکته ای برای ما نو معلم ها اگر داشتن و به نظر شون خیلی کمک مون میکنه ممنون میشم عنوان کنن .
من اولین روز کارورزیم خیلی تجربه ی جذاب و دوست داشتنی بود . رفتیم سر کلاس عربی پایه ی دهم دبیرستان متوسطه دوم دخترانه . معلم شون هم نو معلم بود و چندسالی از تدریسش توی مدرسه میگذشت . نکته ای که خیلی ازش یاد گرفتم مدیریت کلاسش بود . برای ساکت کردن کلاس اصلا داد نمیزد و یا روی میز نمیزد . با اینکه خیلی معلم خوش برخورد و شوخی بود اما موقع درس و بحث های جدی و جایی که بچه ها رو میخواست ساکت کنه فقط با یک نگاه جدی اروم میکرد کلاس رو . و حتی حین تدریس می اومد کنار اون ردیف اخر کلاس که شلوغ میکردن می ایستاد و اونا با حضور معلم دیگه شلوغ نمیکردن .این برای خود من خیلی جالب بود .

1 پسندیده

ممنونم. من خودم نیروی آزادم و نداشتم تجربه کارورزی رو. ولی خیلی خوشحال شدم از شما خوندم☺️

1 پسندیده

عه این دقیقا برعکس همون تاپیکیه که خودت گفته بودی یه سری از معلمای هم دهه ای ما زیادی صمیمی ان!
ایشون به نظر من دقیقا جذبه داشته.

بجه ها دوستش داشتن؟ جو کلاس خوب بود؟

راستش خیلی دوست دارم بدونم نتیجه علمی و عملی این دوتا همکار به عنوان نمونه با هم چه فرقی دارن؟
اون صمیمیت باعث میشه بچه ها بهتر درس بخونن یا این مرزگذاری!
به نظرم دیتای مهمیه…
با جفتشون هنوز در ارتباطی؟

1 پسندیده

چه نگاه دقیقی داری . برای خودمم جالب شد اون ها رو کنار هم بزارم ببینم نتیجه ش چی میشه. اره اتفاقا هنوز باهاشون در ارتباطم . در عمل اون روشی که به کار میبستن متفاوت بود ولی نتایج جالبی داشت. توی معلمی که صمیمی بود ولی حین درس جدی و با جذبه دانش آموز ها خودشون علاقه مند تر بودن یعنی درس جای خودش شوخی و صمیمیت جای خودش. برعکس داخل روش تدریس اون یکی همکار مون عده ای از دانش اموز ها ناراضی بودن اینکه خب کلاس شلوغ میشه و معلم نمیتونه فضا رو سریع جمع کنه.ولی نتیجه ای که توی درس خوندن بچه ها داشت رو وقتی داخل امتحان ها شون مشاهده میکردی متوجه میشدی اون معلمی که تلفیقی از صمیمیت و اقتدار بود خیلی نتایج بهتری داشت . و دانش آموز ها هم نمرات بهتری کسب میکردن . ولی سر اون یکی کلاس به خاطر خوش رفتاری و صمیمیت خیلی زیاد معلم درس نمیخوندن گاها و اینکه بنارو بر این میزاشتن که به ما نمره میده یا ما میتونیم حالا این هفته رو نخونیم معلمم پرسید میگیم فلان اتفاق افتاد و‌‌‌..

حدس میزدم اینجوری باشه محدثه جان…
تازه اینا به نظرم اول ماجراست…
بالا پایین شدن توقع اولیا - جامعه پذیری معلم توسط همکارا - دخالت ها در روش تدریس و… همه و همه با صمیمیت بیش از حد طبق تجربه من خرابکاری به بار میاره

:face_with_hand_over_mouth:اگر خاطره میخوای:

یه همکار داشتیم که بنده‌خدا خودش بچه‌دار نمی‌شد و نه تنها با دانش‌آموزاش، بلکه با مامانای دانش‌آموزاش هم خیلی خیلی صمیمی بود!
معلم بسیار خوب و حرفه‌ای و به‌روزی بودند واقعا اما اولیای خیلی متوقعی داشتن!
خیلی خیلی خیلی زیاد!
هرسال تحصیلی که میگذشت معلم سال بعد واقعا اذیت می‌شد. چون:

• نمی‌تونست مثل اون هر لحظه پاسخگوی تماس‌ها باشه!
  • در چهارچوبش نبود دورهمی‌های خارج از کلاس داشته باشه!ْ
  • به واسته صمیمیت بیش از حد معلم با اولیا، اولیا هم بیشتر با هم مچ شده بودن و تیم شده بودن و کم کم داشتن برای مدرسه و کلاس سیاست‌گذاری می‌کردند!ْ
1 پسندیده