واکنش و راه حل تون در برابر دانش آموزی که به درس شما علاقه ای نداره چیه؟ دانش آموزی که حتی درس هاش هم به زور انجام میده و نمرات خوبی نداره و یا کلا نظرش اینه که درس خوندن به درد نمیخوره
سلام
باید دانش آموزان بدانند که این درسی که می خوانند کجا به دردشون می خوره و اینکه میشه با یک سری کارها ، احساس تعلق و ارزشمند بودن در دانش آموز ایجاد کرد. مثلاً دادن مسئولیت به دانش آموز و یا جذاب نمودن کلاس درس
به نظر من خیلی بستگی داره که بقیه باهاش چطور رفتار کردند و فقط تو کلاس من اینطوره یا تو باقی کلاسا هم اینطوریه
اگر تو کلاس خودم باشه، سعی میکنم خودم شخصا باهاش ارتباط موثری برقرار کنم تا شخصیتش رو بشناسم و طرح درسهام رو بر اساس علاقه اون فرد جوری که باقی بچهها هم دوست داشته باشند تغییر میدم. بهش مسئولیت میدم و…
اما اگر تو همه درس ها اینطور باشه حتما میبینم که تو سالهای گذشته و معلما و ناظم های دیگه باهاش چطور رفتار میکنن؟ من دقیقااااا برعکسش عمل میکنم
یک دانش اموز کلاس پنجمی داشتم که هرروز هرروز تو همه روزهای هفته دیر میکرد!
و همهههههه در تلاش تا درست بشه
یه تک زنک سه شنبه ها صبح باهاشون کوچینگ داشتم
سه ماه وقتی وارد کلاسم میشد حتی نگاهشم نمی کردم
مرور نمیکردم
البته در گوشی بهتون بگم عذاب وجدان داشتم ها!
ولی…
آخر سر جواب داد
سه شنبه ها زود میومد ![]()
چه جالب😇
احتمالا برای جلب توجه بوده
وروجک
چرا آحه تعداد لایک ها محدوده. ![]()
سلام سرکار خانم
از همراهی شما مفتخریم
در انجمن معلم ۴ سطح عضویت وجود دارد
با ارتقا سطح عضویت که منوط به همراهی و فعالیت در اینجاست، میتوانید این محدودیت ها را گسترش دهید
میدونین من پایه ی دبیرستان متوسطه ی دوم تدریس میکنم . خیلی توی کلاس ها میبینم که دانش آموز ها اکثرا انگیزه ی لازم رو ندارن . این توی مقطع ابتدایی کمتر دیده میشه . اکثر بچه ها توی ابتدایی شور و هیجان دارن. توی دبیرستان طوریه که بیشتر بچه ها این باور رو دارن که خب درس بخونیم که چی بشه ؟ و مثال شون اینه که تهش میرسن به جایی که مدرک می گیرن و کار نیست . البته اینم بگم که خیلی تحت تاثیر فضای مجازی ام هستن و قطعا این بی تاثیر نیست توی این رفتار شون.
تجربه ای دارید از موقعیتی که دانش آموز توی یک درسی این نظر روداشته که خوندنش توی زندگی به درد شون نمیخوره و معلمی تونسته توجه ش رو جلب کنه ؟
بله مدرسه ام. برم خونه می نویسم حتما
سلام. خدا قوت ![]()
بله
بچه ها همیشه از ریاضی نالان بودند و همیشه مطرح می کردند که چرا باید جمع و منها و ضرب و تقسیم و نسبت تناسب و در صد را یاد بگیرند ؟
با برگزاری بازارچه فروش دست سازه های خودشون و اجازه گرفتن ۲۰ در صد به بهای نهایی کالا، کلی از کاربرد دروس ریاضی در زندگی واقعی رو فهمیدند.
مثلاً می خواستند شربت درست کنند نسبت آبلیمو و شکر و آب را محاسبه کردند و…
همه چیز صحبت و توجیه نیست گاهی درگیر کردن بچه ها با زندگی واقعی است.