فحش دانش اموز

بچه ها میشه راهنماییم کنید؟
امروز یکی از بچه ها
‏به دوستش یه فحش خیلی بدی داد
‏شاگردم با یه حالتی اومد پیش من گفت خانم فلانی به من گفت ک‌…کش
‏واقعا نمیدونم چرا یه لحظه خنده ام گرفت
‏با اونیکه فحش رو داده بود برخورد کردما
‏ولی الان بشدت از رفتاری که داشتم ناراحتم…

2 پسندیده

سلام
این طور موقع ها من به کلمه ی دیگری فحش رو تبدیل می کنم .
مثلاً نه دوستت گفته گنجشک
مطمئنم گفته گنجشک
آنقدر فلانی بچه ی خوبیه که حرف زشت از دهنش در نمیاد
مگه نه فلانی

و حل میشه قضیه

1 پسندیده

سلام وقت بخیر ،همه ماها درسته معلمیم ولی قبل از همه این القاب، آدمیم و نمیشه انکار کرد ، ،پس هراز چند گاهی باوجود اینکه خیلی هم باتجربه و ماهر باشید همچنین اتفاقاتی برامون پیش میاد پس نه خودتون مقصر بدونید و نه سرزنش بکنید مطمعن باشید برای همه پیش آمده واصلا بدون اشتباه زندگی مفهمی نداره ولی همین که خودتون دارید، میگردید راه حل پیدا کنید خیلی ارزشمنده ،مثلا همونی که همکارمون فرمودند یه طوری کلمه رو یه کلمه دیگه شبیه تعویض کنید چون و فلانی که دانش آموز منه این حرفهای زشت رو بلد نیست یا اینکه بگیدمن اینطوری که شما میگید نشنیدم فکرکنم این حرف زد و از این قبیل بازی با کلمات که هم ارزش شما بعنوان یک الگو حفظ بشه ودانش آموز متوجه اشتباهش وحتی این لطف شما بشه ودیگه تکرار نکنه این رو هم عرض بکنم که دانش آموزا هر چقدر که کم سن وسال هم باشند لطفی رو که شما براشون میکنید خیلی دقیق تر از ماها تو ذهنشون نگه میدارند و به موقع جبران محبت و لطف شما رو میکنند .سال دومی بود که مادرم فوت شده بود وچون منطقه ما ترک زبان و کرد زبان هستند یکی از دانش آموزا به زبانی که احتمال نمیداد بلد باشم حرف زشتی به مادر من گفت بااینکه فهمیدم و جیگرم آتیش گرفت گفتم بچه است و نشنیده گرفتم بلافاصله یکی دیگه از دخترها پاشد گفت که این به مادر من حرف بدی زد اشک چشمامو پرکرد از کلاس اومدم بیرون وازاون روز به بعد علاقه ام به دانش آموزام بیشتر از قبل شد.

1 پسندیده

در اولین اقدام به نظرم باید به اونی که اومده پیشتون میگفتید که این کلمه رو تکرار نکنه به نظرم
البته به قول آقای رحیمی خب ما همه آدمیم و واکنش‌هامون گاها دست ما نیست
اما کلا نباید بذاریم این کلمات تکرار بشه
قبحش میریزه به نظر من

2 پسندیده

عذاب وجدان نداشته باش قربونت برم
میفهمم
ما معلما هم مثل مادر‌ها هستیم
وقتی دانش‌آموزها میرن خونه‌هاشون و پیشمون نیستند تازه هی خودخوری هامون شروع میشه

ان شاالله که دفعه بعد میتونید با راهنمایی های همکارا جوری عمل کنید که خودتون اذیت نشید.

2 پسندیده

سلام. خانم ناصری جان به انجمن خوش آمدید :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
انشاالله همیشه موفق و پیروز باشید :smiling_face_with_three_hearts:

1 پسندیده

نصیری هستم😅
ممنونم از لطف و مهربونی شما عزیزم:pink_heart::pink_heart::heart_with_ribbon:

1 پسندیده