سیستم های توصیه گر یکی از راه حل های اکتشافی در دهای اخیر برای عبور از انباشت حجم زیادی از دادهایی که شاید ویدیویی و یا هر فرمت مدنظر ما باشند ولی با ذائقه و سلیقه و فرهنگ و …ما سازگار نیست واین سیستم های توسیه گر با انتخاب محتوای سازگار باسلیقه و ذائقه ما پیشنهاد هایی بسیار دلپذیر و خوشایندی را برای کاربران لیست میکنند .اگر یک لحظه با این موضوع فکر کنید که سیستم های Rs وجود نداشت کاربر با انوهی از دیتاها که بررسی و لیبل گذاری آنها شاید ماه ها به طول میکشید .پس میتوان یک همچنین سیستمی برای دانش آموزان در پلتفرم شاد پیاده سازی کرد که مثلا هنگام تماشای تدریس فیزیک دوره یازدهم چندین تدریس متفاوت از همان موضوع و یا چندین موضوع متفاوت از همان مدرس رو برای دانش آموزان پیشنهاد دهد.
سلام آقای رحیمی
شما واقعا ایده های جذابی دارید، هم در مورد تلتکست و استفاده از آن در زمان جنگ و یا حتی صلح به عنوان صفحه ای جدید و جذاب برای بچه ها و بزرگترها
و هم این ایده توصیه گرها.
همیشه به عنوان یک مادر دلم میخواست این گوشی های موبایل را جوری برنامه نویسی میکردم که سن صاحبش را بفهمد و هر فیلمی را دانلود نکند و هشدار خطر یا اینکه این فیلم مناسب سن شما نیست بدهد.
امیدوارم شما با تخصصی که دارید حتما این توصیه گرها را روی گوشیها نصب کنید. و برنامهاش را بنویسید.
ممنونم
با سلام وعرض ادب و احترام درود به همه مادران دنیا ،خصوصا مادران مقدس کشورمان ،این دلشوره ها و نگرانی های مادرانه باعث قد کشیدن و بزرگ شده فرزندی چون آرش و یا رستم و درزمانه حاضر بسیاری از بزرگ مردان حاضر در تعلیم وتربیت ،در علم در همه امور می شوند.زییاترین و ستودنی ترین کلمه که در هر زبانی ،محل ادای تک تک حروفش از دل هست نه از زبان نخه حلق ،من شرمندم که جز جان چیزی برای پیش کشی به مادر ندارم ،باتمام وجود چشم اگر کد زدن برای یک سیستم ریکلمندر دل مادری را شاد خواهد کرد باجان ودل خواسته شمارو انجام میدم شاید دعای خیر مادری هم نجات بخش ما شد .
ارایه یک سیستم توصیه گر متناسب با فرهنگ و ارزشهای ایرانی برای دانش آموزان تا سطح دبیرستان.pdf (248.9 کیلوبایت)
سلام وقت شما بخیر پیشا پیش روزتون مبارک ،اگر خواستید که فایل apkقابل روی اندروید و یا سایر os ها رو روی گوشی فرزندان عزیزتون نصب بفرمایید فقط امر کنید تا خدمتتون ارسال کنم .واقعیت قضیه اولش یکم مخالف بودم چون همیشه به این معتقدم که نمیشه تمام آب های دنیا رو خشک کرد بلکه باید به فرزندانتون شنا کردن یاد بدید ولی احساس میکنم چون خودم فرزند ندارم خیلی از مسائل رو درک نمیکنم پس انتخاب به عهده خودتون ،چون هیچ کسی تو دنیا دلسوزتر از پدر و مادر مخصوصا مادر ،برای آینده فرزندش نمیشه .با تمام وجود درمقابل مقام مادر تعظیم میکنم .