آخرین بار سر چی عصبانی شدی؟

تو مقاله معلم اثرگذار خوندم که اگر حواسمون باشه کی عصبانی می‌شیم، این خودآگاهی کمک میکنه تا بتونیم مدیریتش کنیم.

میشه دفعاتی که یادتون میاد خیلی عصبانی شدید رو بنویسید تا هم به خودآگاهیمون کمک کنه هم به هم برای مدیریتش راهکار بدیم همینجا؟

من حس میکنم نسبت به اول سال خیلی چالش‌هام بیشتر شده! با ایننکه همه میگفتن کمتر میشه…

پس سوال این شد: یادمه آخرین بار وقتی عصبانی شدم که…
(هم اولیا / هم مدیر / هم دانش‌آموز و…)

یادمه یه مامانی اول سال اومد با کلی داستان فرمود:

کتابای درسی به درد نمی‌خوره! معلما بلد نیستن درس بدن! دیگه آینده بچه‌ها به این چیزا ربطی نداره! و…

خلاصه اینکه خانومی که شما باشی :

به بچه من سخت نگیرید. نمیخوام درس بخونه. نمی‌خوام تکلیف داشته باشه. آزاد باشه

کلا هم اینطوری بود که دائم به سفر و غیبت و…
وقتی هم میومد مدرسه یه چیزی همراه خودش میاورد و سرگرم میشد. از لامپ گرفته تا عینک آفتابی و…

من واقعا تلاشم رو کردم اما نشد که نشد.

بچه اخر سال دوم دبستان دیگه نتونست! مدیر بهشون پیشنهاد داد که دانش‌آموز مجدد بیاد کلاس اول بشینه و دوباره یاد بگیره ولی منظم و باجدیت نه مثل قبل

عکس العمل مادر چی باشه خوبه؟
فرمودند:

معلم کلاس اولتون که اگر خوب بود کار ما به اینجا نمی‌کشید. یه عده بی عرضه اینجا جمع شدید من از اولم به اموزش و پرورش بی اعتماد بودم!

راستش دلم میخواست منفجر بشم!
ما کل کادر مدرسه دوسال با تمام عدم همکاری های خانواده تلاش نکرده بودیم که آخر هم کمکاری‌شون رو تقصیر ما بندازن!!!

ساعت ۱۱ و نیم نیمه شب تماس می‌گیرند. توقع دارند پاسخ بدیم!

1 پسندیده

همین داغ و تازه تجربه دارم:
یکی از دانش اموزان کلاس نهم دائم متاسفانه دست‌کجی می‌کنه!
هفته پیش متوجه شدیم تکرار شده و چون دیگه دوربین نصب کرده بودم تو کلاس‌ها به عنوان یه مدیر مهربان صداش زدم. با هم کلی گفتگو کردیم تا فضا امن شه و بعدش جوری که اصلا به شخصیتش برنخوره شروع کردم اصل ماجرا رو گفتن و گفتم خیلیا اومدن به من گفتن ولی من اجازه ندادم که حرف اونا تو مدرسه باب بشه و تورو اذیت کنن چون میدونم تو خودت مسئله اصلی رو بهم میگی! دلیلش رو با هم رفع می‌کنیم
هرکاری می‌کردم قاع نمی‌شدخودش بوده
فیلمشو از تو دوربین بهش نشون دادم. با همون سوییشرت همیشگی بود و واقعا مشخص بود خودشه!
اما فکر می‌کنید چی تحویلم داد؟
دقیقا با همین لحن گفت:

شما چشماتون آلبالوگیلاس میچینه خانم مدیر. بهتره برید عمل کنید. کیفیت دوربینتون خیلی بده. اصلا مشخص نمی کنه من باشم!!!

واقعا نمیدونستم چی جوابش رو بدم.
اینهمه پیروی از اصل آرامش و حفظ ارزش و عزت نفس درسته اخه؟؟؟؟؟

2 پسندیده

پس چرا هیچکس بچه‌های کلاس اولی که هی وسط تدریس آدم سوال میکنن رو نگفته هنوز؟

آقا اجازه هست آب بخورم؟
آقا فلان روز ما هم رفته بودیم شمال اینجوری شد!
آقا…

:rofl: :rofl: نیم وجبی‌های با نمک :rofl: :rofl:

1 پسندیده

من معذرت میخوام اما از ناتوانمندی‌های کوچیکشون ناراحت میشم
از قلدری‌‌های بی‌حدشون
از اینکه فقط زبون دارن در حالی که نمیدونن کجا باید چه حرفی رو با چه لحنی به چه کسی بزنند شرمم میاد

1 پسندیده

image

سلام!
اومدم تا فقط دوباره زیر این تاپیک جواب جدید بنویسم:
تعطیلات زیاد نه تنها مدارس بلکه ادارات!