سلام!
شما از قصه سازی گروهی بیشتر تو چه درسهایی استفاده میکنید همکاران؟
میشه لطفا دقیق بگید؟
مثلا: درس اول فارسی هفتم با دخترها قصه رو اینجوری شروع میکنم که…
.
.
.
من میدونم قصهسازی خوبه اما فعلا فقط تو زمانهای استراحت بچه هاست و کاربردی نشده…
پیشاپیش ممنون از کمکتون به یه معلم کوچولو
سلام! به موضوع مهم و جالبی اشاره کردی!
راستش ما یه مقاله با عنوان داستانسازی گروهی راهی برای یادگیری جذاب تو سایت داریم اما مثالهاش انقدر که میگی دقیق نیست…
بنابراین اگرهمکار خلاقی پیشنهاد خوبی ارائه کنه، با افتخار و به اسم خودش به مقاله پیوست داده میشه
امیدوارم پیشنهادات کاربردی ای دریافت کنی نو معلم عزیز!
پیشنهاد میکنم رادیو نمایش رو امتحان کنید خیلی جذابه و تو کلاسهای خودم خیلی حس خوب ایجاد میکرد… به این صورت اجرا میشد که هر کس نقشی میگرفت و شروع میکرد با تغییر صدا اون متن رو خوندن و خب خیلی جذاب بود
سلام آقای سبحانی.
میشه بیشتر راجع به رادیو نمایش در کلاس درس توضیح بدید؟
من واقعا دوست دارم به بچهها قصه بگم!
چون قصه هر دو نیمکره مغز رو درگیر و یادگیری رو تثبیت میکنه
به نظرم این میتونه یه راه حل خوب باشه
ممنونم
البته منظورم قصه گفتن نبود ولی قصه هم خیلییی جذابه مخصوصا اگر قصهای رو سر کلاس شروع کنید و اجازه بدید خود بچهها ادامهش بدن و خیلی هم دوست دارند این کار رو…
در مورد رادیو نمایش ما میایم یه داستان رو انتخاب میکنیم و بچهها شخصیتهای اون داستان رو میگیرند و با همون پیش میرن و مثلا یکی از بچهها میشه مورچه و با صدای مورچه تو داستان حضور داره و دیالوگهاش رو میخونه و بعدا که ضبط شد این رو گوش میدن…
اگر نتیجه کار رادیو نمایش رو برای اولیا بفرستیم، پیش بینیم اینه که خیلی ذوق میکنند!
برای روانخوانی دانش آموزان دبستانی عاااالیه…
برا درس علوم اونجایی که مراحل داره مثلا چرخه آب تبدیل بذر به گل یا حتی بزرگ شدن قورباغه قصه گویی خیلی جوابه!
حتی برای مقطع دبیرستان هم چرخه کربن تو زمین شناسی یا حتی تاریخ و زیست رو هم میشه با قصه گفت!
دارم فکر میکنم که میشه به شیوه قصهگویی گروهی حتی ارزیابی کرد:
مثلا داستان تقسیم سلول را بنویسید. به صورت گروهی یا مثل دوی امدادی باحال میشه
چون گفتی با مثالها!
البته از تصویر مشخصه که مقطع دبستان هستید!
دست شما خیلییییی بازتره!