اگه بخوایم یه کار متفاوت برای قدردانی از معلمان مدرسه انجام بدیم که کلیشه ای نباشه چه پیشنهاداتی دارید؟
مثلا به جای یه جشن ساده و یه سری لوح تقدیر تکراری، میشه یه کارایی کرد که واقعا نشون بده چقدر زحماتشون دیده میشه و قدردانی میشه.
میشه کاری کنیم که اثر کارهاشون رو ببینند و مثلا این که خود بچهها از چیزهایی که معلم یادشون داده متناسب با سنشون چیزی درست کنند و هدیه بدن به معلمشون طوری که بفهمه که از آموختههاش استفاده شده… پس میشه بچهها رو همراه کرد تو این زمینه
( :
کاری کنیم که یه معلم تو خانواده اش بابت شغلش احساس مثبت و درستی داشته باشه.
مثلا بچه اش بتونه بگه چون مامان من معلمه … فلان اتفاق خوب برا من افتاد
یا همسرش بگه چون همسرم معلم هستند فلان فرصت برای ما فراهم شده…
:) خیلی جوابه!
سعی کنید قدردانی خودتون رو با توجه به شخصیت و علایق معلمتون شخصیسازی کنید. فقط نباید به روز معلم محدود بشه. سعی کنید در طول سال هم به روشهای مختلف از معلمها قدردانی کنید.
بهترین راه قدردانی، نشون دادن اینه که تلاشها و زحمات معلم رو میبینید و قدرشون رو میدونید.
یک کمپین در شبکههای اجتماعی به راه بندازید و از مردم بخواید که از معلمها تشکر کنن و تجربیات خودشون رو با معلمهای خوب به اشتراک بذارند میتونید یک پادکست یا ویدیو درباره معلمتون بسازید و در اون از ویژگیهای مثبت و تاثیرگذار معلم صحبت
کنید
معلمها هر چی سنشون بالاتر میره اینکه ببینن شاگردشون به جاهای خوب رسیده و موفقیت داره خیلیی براشون دلگرمکننده و شیرینه.
اگه بتونیم با معلمهای سالهای قبل ارتباط بگبربم و جویای احوال بشیم و یه مختصری از موفقیتهای کاری و تحصیلی با شغلی خودمون بگیم شاید خیلیی تاثیرگذار باشه.
این ایده کمپین اجتماعی روز معلم مثلِ کارت پستال سازی میمونه که پارسال هم نزدیکای روز معلم داشتیم!
@m.rezaei امسال هم هست؟
من آدرس سایتش رو ندارم
میشه بذاره اگر کسی داره؟
مثلا اگه شرایطش موجود باشه، مدیریت مدرسه در روز معلم، خانواده (خصوصا مادر) معلمها رو به مدرسه دعوت کنه و اینجور معلما سوپرایز بشن
اگه آدرس این سایتی که معرفی کردید رو بذارید که عالیه
استفاده میکنیم
چه ایده خوبی
ممنونم
بحث خانواده معلمهای خیلی مهمه
توی هفته معلم بنظرم به خانوادههای معلمان هم باید پرداخته بشه چون در واقع اونا هستند که باعث شدند معلم با آرامش خاطر سر کلاس حاضر بشه
سلام
خدمت شما
من فکر کنم پیداش کردم!