اگر سابقه بیمه داشته باشیم برای جذب از طریق آزمون استخدامی خوبه یا نه؟
راستش من جایی مشغول به کارم.
با توجه به اینکه میخوام احتمالا آزمون استخدامی رو شرکت کنم، میخوام بدونم اگر از محل کارم برام بیمه رد شه به نفعه یا ضرر …
سلام!
مگه انتخابی هم میتونه باشه؟
هرجایی که شاغل باشید اون کارفرما موظفه شما رو بیمه کنه…
من شنیدم اگر بیمه برات رد شده باشه، میگن خب این شغل داره و بیکار نیست…
انگاری اولویت رو میدن به باقی داوطلبین!!!
سلام عزیزم.
من خودم آزمون شرکت نکردم و نمیدونم دقیق ماجراش رو
اما دوستانم که قبول شدند آزمون استخدامی رو، سابقه کار قبلیشون اومد رو سابقه کار آموزش و پرورشیشون
با توجه به اینکه پروسه بازنشستگی طولانیتر هم شده به نظرم اگر موقعیتش رو داری، فرصت بیمه شدن رو از دست نده
هر چی بعدتر وارد آموزش و پرورش بشی خب سن ات هم بالاتره دیگه…
درسته اما اگه خودتون درخواست بدین که نمیخوام بیمه برام رد بشه قبول میکنن کارفرماها معمولا
آخ آخ که من این اشتباه رو کردم ۴ سالم به باد رفت!
هرجا، هر مدرسهای کار میکنید هیچوقت از این حقتون نگذرید به نظر من!
اصلا تصور کنید شما تو ۲۴ سالگی هم آزمون استخدامی آموزش و پرورش یا هرجای دیگه قبول شید… الان دیگه برای بازنشستگی ۳۵ سال باید کار کرد! حیفه قبلیا رو از دست بدید. انرژي جوانیه که میره و ثبت نمیشه.
من که پشیمونم…
در آزمون استخدامی آموزشوپرورش ۱۴۰۴، برخی شرایط خاص و مدارک وجود دارند که به داوطلب امتیاز مثبت میدهند و ممکن است در رقابت با سایرین تأثیر زیادی روی قبولی داشته باشند. این امتیازها یا در نمره آزمون کتبی لحاظ میشوند، یا در ارزیابی نهایی و مصاحبه مؤثرند.
امتیازهای مثبت برای قبولی در آزمون آموزشوپرورش ۱۴۰۴
۱. حفظ قرآن کریم
- حفظ ۱ تا ۵ جزء = ۵٪ امتیاز آزمون کتبی
- حفظ ۱۰ جزء و بیشتر = ۱۰٪ امتیاز آزمون کتبی
پ.ن: باید مدرک معتبر از سازمانهایی مثل سازمان دارالقرآن ارائه شود.
۲. تأهل و داشتن فرزند
- برحسب تعداد فرزندان، امتیازات صعودی بالا میرود اما تنها در ارزیابی نهایی (۳۰٪ نهایی) اثرگذار است. یعنی حتما باید از پس آزمون کتبی بربیایید و پس آن در مراحل مصاحبه از این امتیاز بهرهمند میشوید.
- برای هر فرزند حدود ۲ درصد نمره کل آزمون کتبی به داوطلب اضافه میشود (اگر داوطلب حدنصاب نمره را کسب کرده باشد).
- برخی نواحی ممکن است این درصد را کمی تغییر دهند، ولی مبنا معمولاً ۲٪ در نظر گرفته میشود.
- فرزند باید زنده و تحت تکفل شما باشد. فرزند متوفی یا فرزند تحت سرپرستی قانونی که شناسنامه نداشته باشد ممکن است مشمول نباشد.
- زمان تولد مهم است. فقط فرزندانی که تا روز ثبتنام در آزمون متولد شدهاند مشمول امتیاز هستند.
- در مرحله تطبیق مدارک یا مصاحبه حضوری باید مدارک فرزند را ارائه دهید. عدم ارائه، موجب حذف امتیاز خواهد شد.
۳. سابقه فعالیت در مدارس غیرانتفاعی یا مراکز آموزشی
- سابقه آموزش، تدریس، مشاوره و…در صورتی که مستند و دارای بیمه یا تأییدیه رسمی امتیاز دارد.
- تنها در بخش ارزیابی نهایی مؤثر است (مانند مورد بالا)، بهویژه در شغل آموزگار یا دبیر.
۴. بومیبودن
- اگر داوطلب بومی همان منطقهای باشید که برای آن ثبتنام کردهاید، امتیاز مثبت دریافت میکنید.
- معیار بومیبودن معمولاً شامل محل تولد، محل تحصیل، و محل اقامت خانواده است.
- امتیاز بومیگزینی در رقابت منطقهای بسیار تعیینکننده است.
۵. فرزند شهید، جانباز، ایثارگر یا رزمنده بودن
- درصورتی که تعداد داوطلبان مشمول این سهمیه بیشتر از ظرفیت باشد، انتخاب بر اساس بالاترین نمره علمی در بین واجدان شرایط صورت میگیرد.
- این داوطلبان هم باید حدنصاب علمی را کسب کنند.
- رقابت بین افراد دارای این سهمیه انجام میشود.
- در برخی مناطق، حتی اگر رزمنده مشمول سهمیههای بالا نباشد (مثلاً فقط ۳ ماه جبهه داشته)، ممکن است امتیاز بومی یا منطقهای برای فرزندش لحاظ شود، اما در حالت عمومی در دفترچه ذکر نشده مگر در بخشنامههای منطقهای.
۶. سکونت یا تولد در مناطق محروم یا دارای امتیاز ویژه
- داوطلبانی که ساکن مناطق مشخصشده در لیست شهرستانهای کمتر برخوردار هستند، از سهمیه ۲.۵٪ یا اولویت امتیاز بهرهمند میشوند.
۷. معدل بالا (الف) در مقطع تحصیلی
- در مرحله ارزیابی نهایی و مصاحبه، معدل بالا بهعنوان امتیاز مثبت تلقی میشود.اما برخی استانها یا نواحی ممکن است معدل را در نمره نهایی هم لحاظ کنند.
با توجه به انتشار دفترچه آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزشوپرورش، برای چند استان محروم کشور سهمیه ویژه و اولویت جذب بومی در نظر گرفته شده که شامل: خراسان جنوبی (از جمله بیرجند و شهرستانهای مرزی)، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و سیستانوبلوچستان هست.
همچنین مجوز استخدام تا ۱۰۰٪ بومی برای این مناطق صادر شده.
پیشنهاد میکنم داوطلبان بومی این استانها از سهمیه استفاده کنن!