سلام.
دوستان میخوام یه چیزی رو حین ثبت نام آزمون همیشه همیشه یادتون باشه!
خواهش میکنم فقط همون شهرهایی که با خانواده امکان استقرار و موندن و کار کردن دارید رو بزنید…
توی اداره غلغله آدمهایی که اومدن اون شهری که رشته شون رو میپذیرفته یا مثلا جذب بیشتری داشته رو انتخاب کردند بعد میخوان انتقالی بگیرن و وااااااقعا اذیت اند
امروز اداره بودم. خانومه گریه میکرد از استیصال اعصابم خورد شد. میگفت یک ساله از فرزند و همسرش دوره چون تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش کرج رو زده که قبول شه و منتقلش نمیکنن
میگفت فکر میکردم میتونم بگم همسرم نمیذاره و راحت برم شهر خودم اما نشده
از طرفی با اداره رفتم میانجیگری کنم میگفت هرسال یه عده اینطوری ان که میان جذب میشن میرن شهرایی که نیرو نیاز نداره میشن بار اضافه رو دوش آموزش پرورش. باید حقوق بده در حالی که بازم کلاس خالیهای شهرها پر نمیشه!
سر لج افتادن انگار
حالا مگه آموزش و پرورش چقدر حقوق میده که بار اضافی بشن یا نشن؟
با تجربه آزمون ۱۴۰۳. یه نکته مهم که امسال برای خیلیا گیجکننده بود، ماجرای امتیاز بومی بود. ساکنان شهرستانها امتیاز بومی داشتن، ولی مراکز استان نه. مثلا اگر کسی اهل ایذه بود و برای همونجا انتخاب رشته میکرد، امتیاز بومی میگرفت، اما اگه مثلا ماهشهر یا اهواز رو انتخاب میکرد، اون امتیاز رو از دست میداد. حتی خود اهوازیا هم چون مرکز استان بود، هیچ امتیازی نگرفتن. این سیاست رو برای این گذاشتن که جلوی مهاجرت فرهنگیان به مراکز بزرگتر گرفته بشه.
برای اثبات بومی بودن هم یا باید توی شناسنامه محل تولدت همون شهر باشه یا استشهاد محلی با مهر کلانتری ببری. اینا رو حتما از حالا پیگیری کنین.
من ساکن آبیک هستم. جزو قزوین حساب میشه. سال ۱۴۰۲ تو آزمون استخدامی تونستم تهران قبول شم. البته دبیری! ستونی برداشتم و هفته ای ۲ - ۳ روز میومدم و برمیگشم! درسته سخت بود اما خداروشکر من مجرد بودم و مشکلایی که مریم جان گفتند رو کمتر داشتم. چیزی که خیلی توجهم رو جلب کرد قیمت ها بود. حداقل برای من تهران شهر گرونیه! سخته از جای دیگه اومدن و شاغل شدند. گاها دوستان فکر میکنند خب قبول میشن و میان و با خونواده میمونن اما دو نفر هم شاغل باشن باز سختتر از شهرستان های دیگه است به خدا. انتقالی هم که واقعا سخته! برام دعا کنید جور شه… رفت و آمد انرژی زیادی ازم میبره و از طرفی حس میکنم با بچه ها به خوبی که تو مدارس غیرانتفاعی قزوین ارتباط میگرفتم نمیتونم بگیرم …
تازه نمره داوطلبان بومی شهرستان با ضریب 1.4 و بومی استانی با ضریب 1.2 محاسبه میشه