ایده‌های جایزه معلم

سلام :slight_smile:

جایزه معلم نوشت:

:small_blue_diamond:جنگ و شرایط کنونی کشور علاوه بر تهدیدها، فرصت‌های منحصربه‌فرد و ویژه‌ای را در اختیار معلمان دغدغه‌مند و آگاه قرار می‌دهد تا با انجام اقدامات و فعالیت‌هایی، از تهدیدهای موجود فرصت بسازند.

:gem_stone:خیلی از شما معلمان عزیز در این موقعیت، اقدامات و فعالیت‌های متنوعی را در تعامل با دانش آموزان، والدین، همکاران و یا در سطح محله انجام داده‌اید.

:glowing_star:با ثبت این اقدامات در بستر انجمن معلم به جامعه خود در دسته بندی و دستیابی به ایده‌ها کمک کنید :)

2 پسندیده

روزی که ساختمان سپاه البرز را صهیونیست ها هدف قرار دادند ما در مدرسه بودیم ‌یکی از دانش آموزان هم کنار من بود فاصله مدرسه تا میدان سپاه کوتاه بود وصدای انفجار بسیار بلند و وحشتناک بود و دود سیاه همه جا رو گرفته بود و مدرسه چون قدیمی ساز بود به شدت میلرزید دانش آموز دخترم بسیار نرسیده بود من تنها کاری که تونستم انجام بدم با آرامش پیاده دانش آموز رو در مسیر طولانی به منزل بردم و دست خانواده رساندم

1 پسندیده

ارسال کلیپ های،انگیزشی،وآموزشی،در شرایط،جنگ

تشویق همکاران جهت حذف تلگرام، واتساپ و اینستاگرام برای خثنی کردن اهداف مخرب دشمن

1 پسندیده

تهیه و ارسال کلیپ هایی امیدبخش از روزهایی که با هم در کلاس بودیم، بازی می‌کردیم، می‌آموختیم و میخندیدیم جهت آرام سازی حال روحی دانش آموزانم در شرایط جنگی، حال خودم رو هم به عنوان یک معلم بهتر و امیدوارتر کرد.
بعد از ارسال این کلیپ‌ها دخترانم به من که معلمشون بودم پیام دادند، با هم صحبت کردیم و قوت قلب همدیگه بودیم!
گل دختر‌های من الان دبیرستانی هستند البته! میشد باهاشون شفاف‌تر و دقیق‌تر حرف زد اما من ترجیح دادم بدون سوگیری ارتباط رو صرفا شروع کنم تا ببینم نیازشون چیه؟!

1 پسندیده

همکاری با گروه‌های کنترل و بازرسی ورودی‌ها
مشاوره و دعوت به آرامش و توکل

1 پسندیده

تهیه کلیپ اتحاد و همدلی در مورد ایران عزیز و رجز خوانی در رابطه با جنگ ۱۲ روزه با اسراییل

1 پسندیده

من به والدین در زمان جنگ اینارو گفتم:

پیام در گروه به والدین ،فیلتر شکن ها خاموش و حذف شود
واتساپ و تلگرام و اینستاگرام را حذف کنند.
داشتن این برنامه ها تیر خلاص به امنیت کشور است.

هشدار ضبط تصویر وویدیو از پدافندهای کشور عزیزمان ایران و خودداری از انتشار آن
خواندن سوره فیل برای نابودی اسراییل،
تماس های ناشناس را پاسخ ندهند .
لینک های ارسالی در گروه ها را باز نکنند.
همه با چشمی باز بسیج شوند و افراد مشکوک ،موتور سیکلت ووانت ها و کسانی که به نظرقصد خراب کاری در کشور را دارند به ۱۱۰,۱۱۳ .۱۱۴ ،۱۱۶گزارش دهند.
در درگاه خداوند به دعا متوسل شوند به قول رهبر عزیزمان.
برای کودکان سپر آرامش باشند و اخبار جنگی را جلوی آن ها عنوان نکنند .
از کودکان حمایت عاطفی کنند.وان ها را به کارهای هنری ونقاشی تشویق کنند .

1 پسندیده

یکی از همکاران که از بستگان بودند در شهر تهران ساکن بودند و دو فرزند کوچک داشتند به مدت یک هفته به منزل خود در شهرستان دعوت کردیم و در این روزهای پر از استرس در کنار هم بودیم
همچنین
در زمانیکه به منزل دانشمند ایرانی در شهر آستانه اشرفیه موشک زدن و دانش آموزش من که خود فرزند شهید مدافع حرم بود در آن شهر و محله ساکن بود تماس گرفتم و جویای حال او و دیگر اعضای خانواده ایشان شدم

1 پسندیده

آخی…
چقدر تجربیاتتون متفاوت بود!
کاش بیشتر از خودتون میگفتید…

1 پسندیده

من همانند شما بزرگواران یک معلم می‌باشم یک معلمی که سردار سلیمانی عزیز و شهید ابراهیم هادی و سرلوحه کار خویش قرار دادم تا بتوانم با الگوبرداری از رفتارها و پیروی از مکتب آنها در این مسیر مقدس شخصیت‌هایی را تربیت نمایم که برای پایندگی و جاودانی فردای ایران عزیز دغدغه‌مند باشند و یک بند از خاک کشورشان را در ازای هیچ چیز با ارزشی تاراج ننماید و همیشه برافراشته بودن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران بر فراز بلندترین قله‌های موفقیت و پیشرفت سرلوحه اهداف آنها باشد

1 پسندیده

واعدوا لهم مااستطعتم من قوه ومن رباط الخیل ترهبون به عدوالله وعدوکم
اول سعی میکردم اخبار دنبال کنم و دوم آگاه سازی وتسلی فرزندانم وکسانی که دور وبرم هستند چه دروضعیت وفضای مجازی ،چه ارتباط ،دوم توسل به دعاوزیارت عاشورا وقران دسته جمعی سوره فیل ،ان شاء الله همه موشك هاي سجيل ، اسرائيل غاصب و حاميانش راريشه كن كند و متوسل به اقا أمام زمان (عج)برأي فرج وسلامتي رهبري عزيز ،شجاعت خانم سحرامامي و تشويق مردان شجاعت حاج قاسم سليماني رستم وپهلوان خاورميانه ،و سايرعزيزان بالاخص شعيدطهرانچي عزيز رياست محترم دانشگاه و دانشمند برجسته هسته أي و هدف دشمن ازجنگ و ازبين بردن توان رزمي وعلمي آینده ما ،در نماز جمعه شرکت کردیم و به راهپیمایی رفتیم تابه دشمن بگوییم که هیهات من الذله ،و آگاهی همسایه ،فرزندان و سایر افراد از شناسایی عوامل موساد ،و پهپهاد و …چه در فضای مجازی و چه تاکسی و …وهمکاری درصورت مشاهده با اطلاعات

:fallen_leaf:البته ايده بااقدامات متفاوت هست ،ايده من اينه
يا دركتاب درسي ،ياآمادگی ،یا کتابچه جنگ ۱۲روزه ،درباره نقشه شوم دشمن ،دستاوردها ،غنی سازی صلح آمیز هسته ای ،و دانشمندان هسته ای ،رشادت سرداران و …
مطالبی آورده شود ،برای آگاه کردن دانش آموزان ،الگوسازی ،تجربیات ،و فراهم کردن بستری برای حکومت صلح وعدل جهانی

1 پسندیده

@ستاره23 با تشکر از شمارکت شما :) :shamrock:

@Shahbazy با تشکر از مشارکت شما :sparkles::blossom:

1 پسندیده

باسلام من سیده فاطمه هاشمی اموزگار از ساری ناحیه ۲
ایده های ارسالی درطی جنگ ۱۲ روزه
۱-در طی یک ویدئو حمایت خودم وهمکاران ودانش اموزان را از ولایت وشهدا ودانشمندان هسته ای وفرمانده هان نظامی ارتش وسپاه اعلام کردیم که ما برا ی حمایت از شما هرکدام یک لشکریم.

۲- بالیوان های کاغذی ساختمان نظامی ومقر فرماندهی رژیم کودک کش سراییل را درست میکردیم با توپ اتشین
دربازی به کودکان شجاعت حمله به اسراییل ونابودی این رژیم را از نقشه جهان طی جنگ ۱۲ روزه اجرا میکردیم
بچه ها یاد میگرفتند اسراییل کاخ کاغذی نابود شدنی هست با اتحاد وشجاع بودن

۳-برای حمایت از حجاب وعفاف همراه دخترم که پرچم حضرت زینب رابدست داشت و خانم های محل از پارک تا مسجد را پیاده روی کردیم بگوییم ما ودختران ما پیروان حضرت زینب وحامی ولایت وحجاب زنان درکشور امام زمان هستیم

1 پسندیده