سلام دوستان روز بخیر . راجب تدریس با هوش مصنوعی چه ایده هایی دارین؟ جدیدا هست که انیمیشن تولید میکنن راجب موضوع درسی اما به غیر از این چه روش ها یا استفاده هایی از هوش مصنوعی میدونین و یا خودتون تجربه داشتین؟
اگه سایتی هم میشناسین که خوبه ممنون میشم معرفی کنین
سلام وقت بخیر ،بله دقیقا به همون صورت هست که فرمودید خیلی از ایدهایی که قبلا توذهنمون تجسم میکردیم ولی به سختی میتونستیم به مخاطب دیگه ای انتقال بدیم ولی الان خیلی خیلی فراتر از سطح تصور ما خودش ایده رو بهبود میده و حتی پیشنهادی که شاید اصلا به ذهن ما نرسه رو هم اعمال میکنه .فقط تنها سوال من اینه که میشه بهش اعتماد کرد یعنی لازم نباشه دیگه من مثلا تک تک گزینه ها رو برسی کنم یا متن رو خودم هم بخونم بعد خلاصه رو که داد مطمعن بشم به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه که بهش اعتماد کامل نکنیم یا نه اعتماد کامل بکنیم؟
سلام.
من طی سالهای گذشته متوجه شده بودم بچه ها اکثرا برای انشا و ترجمه و خیلی مسائل دیگه از هوش مصنوعی کمک میگیرن
مثل خیلی از معلما و اولیا از این قضیه خیلی شکار بودم
به نظرم استفاده از هوش مصنوعی برای انجام تکالیف توسط دانشآموز یه تقلب حسابی بود!
اما بعدش به عکس عمل کردم
از بچه ها میخواستم با هوش مصنوعی مشقاشونو بنویسن! اما به روشهای مختلف
مثلا اینکه :
هرچی از درس فهمیدن رو تبدیل به پرامپت تبدیل کنن و عکس بسازن: درس علوم
متن کتاب رو بدن هوش مصنوعی خلاصه کنه و بعد بررسی کنن ببینن کدوم قسمت هاش رو جا انداخته یا حذف کرده: اجتماعی
بخشهایی از متنهای ثقیل رو بدن بخونه و سعی کنن بهش یاد بدن که تلفظ ها رو اشتباه نکنه: (این براشون سخت بود) فارسی
اینجوری که بخشی از تکلیفشون باشه هم بهشون حس به روز بودن میده هم کمتر ما رو دور میزنن
کلا از هوش مصنوعی برای ارايه تکلیف خلاقانه استفاده میکردم در واقع و به معلمای دیگه هم این روش رو پیشنهاد میدم