قبولی های سال قبل آزمون استخدامی آموزش و پرورش میشه لطف کنند و بیان بگن از چه منابعی استفاده کردند؟ اگر برمیگشتن عقب کدوم محتوارو بیشتر و کدوم رو کمتر روش وقت میذاشتن؟ کلا برنامه مطالعاتیشون چطور بوده؟
راستش منابع آزمون گویا خیلی زیاده
حدود ۴۰ تا ۴۵ منبع که بعضیاش در حد یه جزوه ۵۰ صفحهایه، بعضیاش یه کتاب ۶۰۰ صفحهای. تو دفترچه فقط تیتر مباحثو نوشتن، ولی توی گروهها دقیق گفتن از کدوم صفحه کدوم کتاب سوال میاد.
بنظرم اول منابع اصلی رو بخونید، بعد دور دوم برید سراغ خلاصهها و تستها.
عمومی ها رو هم حتما فراموش نکنین
دوستان این میون میشه اگر میدونید لایک کنید مطمين شم؟
از قانون اساسی فعلی صرفا باید بدونیم و قبلیا رو لازم نیست بخونیم دیگه
در مورد منابع، پیشنهاد من خوندن منابع اصلیه. پکیج بعضی موسسات هست ولی به نظرم همه مطالبو پوشش نمیدن. فقط فایل PDF و از گوشی و لپتاپ هم میشه خوند. شما هم اگه میخواین اقتصادی بخونین، از گروهها فایل بگیرین یا کتاب دسته دوم بخرین.
کارنامه قبولیهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲ استخدامی آزموزش و پرورش رو ببینید، درصدهاشون دستتون میاد.
یه نکته مهم: وقت زیادی برای مباحث سخت نذارین. از هر کتاب شاید ۴-۵ تا سوال بیاد. تمرکز رو بذارین رو بخشهایی که سوالخیز هستن. توی گروهها اینا رو دقیق معرفی میکنن.
آزمون استخدامی دوتا مرحله داره: اول آزمون کتبی، بعد مصاحبه. بین این دو تا حدود دو ماه فاصلهست. آزمون کتبی خیلی مهمه، چون نمره بالاش یه جورایی خیال آدم رو برای مصاحبه راحت میکنه. امسال میزان تاثیرش بیشتر هم شده.
اگر عضو بسیج نیستین، از الان اقدام کنین. عضویت فعال یا عادی، هرکدوم حداقل شش ماه باید گذشته باشه تا بهتون امتیاز بدن. مدرک فنیحرفهای، تقدیرنامهها و سابقه تدریس (حتی تو مهدکودک یا پیشدبستانی) هم مؤثره. درسته امتیازش کم به نظر میاد، ولی دیدم افرادی با ۲ نمره اختلاف حذف شدن.
برای مصاحبه حدود ۳ برابر ظرفیت دعوت میکنن. یعنی اگه بگن ۳ نفر میخوان، ۹ نفر رو میارن مصاحبه. هزینه مصاحبه حدود ۲میلیون بود، پس خیلی مهمه که با آمادگی برین. هزینهش رو هم پس نمیدن.
سلام.
نوین استخدام خوبه که بخونیم از روش؟
۳ تا از دوستای من با نوین استخدام آزمون آموزش و پرورش رو قبول شدند. عالیه!
اونایی که قبول نشدند قرار نیست بگن؟
من منابع آزمون رو از کانالا گرفتم (مثلا!!!)، با لپتاپ هم خوندم.
پیش خودم گفم دیگه مل گوشی نیست آدم تمرکز نداشته باشه
اولش خوب بود، آخرش افتضااااح! ![]()
نه که رتبه ام بد شده باشه ها اما خب قبولم نشدم پس دیگه فایده نداشته!
همش باید کاغذ دستت باشه برای خلاصه کردن درحالی که نهایتا بلاخره یه چیزایی جا میمونه و یا فکر نمیکنی مهم بوده باشه و بوده.
فقط چشمام داغون شد.
کسی بوده به روش من نتیجه بگیره؟
سلام!
چقدر سخت
ناراحت شدم
کاش لااقل قبول میشدید خستگی تو تنتون نمونه!
خب چرا منابع اصلی رو مطالعه نکردید؟
بیشتر از ۱ میلیون میشد اگر میخواستم منابع رو بخرم…
هر کتابش کم کم ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومنه!
اومدم مثلا صرفه جویی کنم یه سال عقب افتادم!
![]()
به خرید دست دوم یا امانت گرفتن کتاب های منابع آزمون استخدامی از کتابخونه ها فکر کنید!
من کسایی رو میشناسم که از منابع اصلی خوندند و نتیجه گرفتند
این منابعی که تو کانالا رایگان هست خوبندها اما اگر کافی بودند خب کسی نمیرفت جزوه و تست و اینا بخره!
به نظرم وقتی خریدید
شروع کنید مطالعه
اما به بخش هایی که سخت متوجه میشید گیر ندید
صادقانه الان وقت عمیق شدن نیست
اما حواستون به گروهها و کانالها هم باشه!
مثلا کانال مسیر معلمی تو اینا
گروه های مختلفی هست
قسمتهای سوالخیز و مهم رو میگن!
رو اونا وقت بذارید
ایشالا امسال قبولید دیگه
من کسی رو میشناسم که کلا برای آزمون استخدامی آ.پ ۱ ماه مطالعه داشته
اونم کج دار و مریز!
اما شده
البته که بستگی به رشته هم داره (اون حسابداری بود)
چیزی که من حس میکنم اینه که کسایی هم وجود دارند که بدون برنامه ریزی و تلاش زیاد قبول شده باشن اما خب مثل کنکور میمونه :) این قشر خیلی نمیاد در انظار عمومی صحبت کنه!