راستش بعد از مطالعه باغچه علم تصمیم گرفتم بخشی از حیاط مدرسه رو به این کار اختصاص بدم اما نمیدونم چه گیاهانی بهتر عمل میان!
ممنون میشم پیشنهاداتتون برام بنویسید.
راستی خیلی هم گرون نباشن…
راستش بعد از مطالعه باغچه علم تصمیم گرفتم بخشی از حیاط مدرسه رو به این کار اختصاص بدم اما نمیدونم چه گیاهانی بهتر عمل میان!
ممنون میشم پیشنهاداتتون برام بنویسید.
راستی خیلی هم گرون نباشن…
سلام.
چه خوب!
ما زمان دانشآموزی تو مدرسهمون #نعنا داشتیم. عاااالی بود
#شاهی هم زود و راحت به عمل میاد البته
ممنون عزیزم
فکر میکنم نعنا خیلی خوب باشه… برای دلدرد بچهها هم به درد می خوره!
امیدوارم با این کار بتونم ذائقه دانشآموزان مدرسهام رو سالمتر کنم…
البته گل و گیاه هم زیباست…
زمانی تو مدرسه دوستی با گیاهان داشتیم و بچه ها تو گلدون گیاهانی که زودتر رشد می کنه و می تونستند میل کنند مثل بذر سبزیجات می کاشتند.تجربه قشنگی بود.می توان از بچه ها خواست از گلدون هایی که قابل ریشه دادن در آب هستند و در منزل دارند خواست تا قلمه با خودشون بیارند و در گلدان یا باغچه بکارند اینطوری هزینه ای هم نداره
درسته
باید بچهها رو با گیاهان مثمر آشنا کرد. این آشنایی فقط آشنایی با گیاهان نیست بلکه زمینه رشد عقلی بچهها رو فراهم میکنه. میشه کلی درس برای زندگی از این گیاهان یاد گرفت🌱
بله درسته. درختان میوه اما مسئولیت زیادی دارند. اکثرا نرسیده خورده میشن و…
ما درخت توت داشتیم و اکثرا این فصل بچههای دلدردی… باید فرهنگسازی بشه. شماپیشنهادی دارید؟
درست میفرمایید.
فکر میکنم اتصال نگهداری درخت اگر با یک مسئله مثل فروش محصول برای انحام کاری در مدرسه، برقرار بشه، بچهها رو مسئولیتپذیر می کنه.
چه پیشنهاد جالبی!
@Ms.boss عزیزجان شما اطلاع دارید این کار گیر و گور اداری تو آموزش و پرورش داره یا نه؟
دوستان کسی اطلاع داره؟
سلام عزیزم.بله بهتره اداره در جریان باشه.یادمون باشه هر کاری که در مدرسه می خوایم انجام بدیم حتما قبلش باید با مدیر هماهنگ بشیم و بعد، مدیر با اداره